Alt i penduler og halskæder med sten online hos Tessies

/ Redaktionen / Hobby

Køb bl.a. halskæder med sten og penduler fra det smukke sortiment på tessies.dk. Leder du efter drømmefangere eller englekort? Kigger du efter krystalkugler eller orgonit? Så er Tessies også værd at besøge.

Tessies

Du finder halskæder med sten som blodsten og karneol online

Tessies leverer halskæder med sten inkl. karneol, onyx og blodsten. Det er de flotteste stenhalskæder i mange forskellige stentyper og også kombineret med andre materialer. Vælg f.eks. halskæder med turmalin, afrikansk turkis og peridot, eller shop modeller med månesten, onyx og andre typer sten. Hver sten anses for at bidrage med nogle specielle egenskaber som f.eks. jade, der står for harmoni og retfærdighed. De smukke halskæder med sten passer til enhver lejlighed. Pift dit hverdagslook op enten i skole eller på arbejde. Tag din halskæde på til festen, og hav en autentisk accessory. Tessies har halskæder med sten til samtlige kriterier.

Flotte penduler i sten og krystal på tessies.dk

Tessies tilbyder ligeledes penduler i materialer som rosakvarts og orgonit. Et slebet pendul kan være fantastisk som pynt ved vinduet, der kan bidrage med nogle spirituelle egenskaber, du kan stå inde for. Tessies fører mange varianter. Køb derfor også penduler i ametyst og messing. Du er sikret en høj kvalitet på alle krystal og sten penduler. I butikken på Fiolstræde kan du også kigge nærmere på de smukke penduler. Du er altid velkommen!

Webshoppen Tessies fører ikke blot penduler i krystal og halskæder med sten. Nej, du kan også shoppe drømmefangere, som vi kender fra den indianske mytologi. Det siges, at deres fjerstruktur er med til at blokere for dårlige drømme. Du er også velkommen til at se deres udvalg af Buddha figurer. Butikken fører også et unikt sortiment med mange typer af disse. Englekort og tarotkort er også populære, og spirituelle ting som prismer, japansk røgelse og genstande fra hinduismen er også inkluderet. God fornøjelse, og husk; Tøv aldrig med at spørge ind til produkter hos det venlige personale.