Brugte golfbolde fra Titleist og Srixon

/ Redaktionen / Hobby

Jyskegolfbolde.dk fører et bredt udvalg af brugte golfbolde fra Srixon, Titleist og andre anerkendte mærker. Du kan bladre igennem sortimentet af søbolde på hjemmesiden og spare penge på din hobby, eller du kan tage forbi butikken i Viborg og se dem.

Jyskegolfbolde.dk

Srixon søbolde – Vælg dem som Grade A eller Grade B

Srixon søbolde er populære, og hos Jyskegolfbolde.dk sælges topmodellerne heriblandt Z-star, AD333 og Soft Feel. Hos Jyskegolfbolde.dk har du ligeledes adgang til serierne Distance, Srixon Marathon, Trispeed Tour og Q-Star. Du går ikke galt med Srixon. Fabrikanten er kendt for kvalitetsbolde, og Jyskegolfbolde.dk har som altid de laveste priser på brugte bolde fra mærket her samt andre som Lady, Nike, Pinnacle, Bridgestone med flere. Jyskegolfbolde.dk tager billeder af en høj kvalitet af søboldene og uploader dem på webshoppen. Derved kan du selv se, hvor lidt kvalitetsforskel der er imellem brugt og ny. Srixon søbolde inddeles i Grade A og Grade B, ligesom det gælder for de andre forhandlede leverandører på siden. Grade B er mindre pæne, men stadigvæk yderst spilbare og naturligvis til en ekstra lav pris.

Brugte golfbolde fra Titleist fra mange serier hos Jyskegolfbolde.dk

Køb billige golfbolde fra Titleist, der er brugte. Dette er et af kvalitetsmærkerne, og Jyskegolfbolde.dk tilbyder naturligvis også Grade A og Grade B brugte golfbolde fra Titleist fra nogle af de kendte serier som fx Pro V1, NXT Tour og Extreme. Du kan ligeledes spare på brugte golfbolde fra serierne Truesoft, DT og Velocity. Man går aldrig galt med golfbolde fra Titleist, og hvis du ikke har noget imod at købe brugt, så er der mange penge at spare hos Jyskegolfbolde.dk. Kontakt kundeservice mellem kl. 9 og 18, hvis du vil vide mere om sortering af søbolde, hvor de kommer fra osv.

Online hos Jyskegolfbolde.dk kan du bestille brugte golfbolde hjem fra egen stue af. Det handler fx om søbolde fra Srixon og Titleist, som nævnt i denne artikel, men du finder også andre anerkendte leverandører som Pinnacle, Callaway, Dunlop og mange flere i deres sortiment.