De fede skaterbrands finder du på bnaboardshop.dk - Dickies, Stüssy, Dakine m.m.

/ Redaktionen / Hobby

BNA Boardshop er en webshop med de gode mærker til skatere med klasse. Prøv at kig på mærker som Stüssy og Dickies via bnaboardshop.dk. Du finder alt fra løbehjul til rulleskøjter. Og du kan både spare penge på longboards og skateboards fra kvalitetsmærker på bnaboardshop.dk.

BNA Boardshop

Stüssy er fedt tøj til både mænd og kvinder

Stüssy er et foretrukket kvalitetsmærke til skatere, der kun ønsker at have det bedste i design og kvalitet. De fede Stüssy beanies er til at få øje på i skatermiljøet. Det samme gælder for mærkets caps, der er fast inventar hos brugerne af en nærmest hvilken som helst rampe eller skaterpark i en af de danske storbyer. Stüssy står for street tøj til mænd og kvinder, der ønsker de bedste elementer fra gademoden. Bemærk også deres sweatshirts og hoodies på bnaboardshop.dk. Køb både logohættetrøjer samt trøjer med prints. BNA Boardshop prismatcher på alt skatertøj fra Stüssy.

Slidstærkt Dickies skatertøj hos BNA Boardshop

Shop Dickies tøj og udstyr hos BNA Boardshop. Det er et af de mest kendte mærker i branchen. Amerikanske Dickies er ikke nogen nyhed. Det er et solidt mærke fra 1922, der altid har stået for høj kvalitet. Det slidstærke tøj er perfekt til skatere. Det kan holde til styrt, som ordentlig skaterbeklædning selvfølgelig skal kunne. Derfor er det også et af de mest efterspurgte mærker både hos folk, som er til rulleskøjter, skateboards og løbehjul. Se de smarte rygsække og tasker fra Dickies på bnaboardshop.dk. Køb street hoodies og denim bukser i lækker kvalitet. Samtidig er BNA Boardshop en storforhandler af beanies fra Dickies.

Hop direkte ind på www.bnaboardshop.dk, og se udvalget. Spar penge på Dickies og Stüssy tøj til skatere. Tjek også mærker som Penny, HUF og Blunt ud. Mangler du et nyt skateboard som f.eks. et longboard eller waveboard? Eller har du brug for enkelte dele som board eller griptape? Webshoppen forhandler side by side rulleskøjter plus inliners til damer og mænd. Du finder også skates til børn blandt sortimentet i den samme høje kvalitet, som man kender fra den førende, danske webshop af.