Du finder Dixon hardware og xylofon hos Slagtøj Centret

/ Redaktionen / Hobby

Hos Slagtøj Centret finder du Danmarks mest specialiserede værksted i alt, der gælder slagtøj. Netop denne forhandler har eksisteret siden 1980, og de har derfor mere end 40 års erfaring i salg og servicering af forskellige former for trommer og slagtøj. Læs videre her eller online, hvis du vil høre mere om Dixon hardware eller udvalget af xylofoner.

Slagtøj Centret

Køb det bedste Dixon hardware

Dixon hardware producerer stativer og tilbehør til en lang række kendte mærker og instrumenter. Mangler du derfor et stativ til dit nye trommesæt, er Dixon hardware et godt sted at kigge! Dixon hardware er kendte for at producere produkter i særdeles høj kvalitet, når man tager deres gode prissætning i betragtning. Dixon hardware fremstilles nemlig altid med brugeren i fokus. Dette betyder, at der både tages højde for udseende, lyd og performance — altså et allround fokus på dit udstyrs ydeevne. Du oplever for eksempel aldrig mislyde fra dine Dixon hardware stativer eller pedaler, ligesom holdbarheden altid er helt i top. Investerer du i Dixon hardware til dine instrumenter, vil du desuden opleve, at de ikke tager fokus fra trommesættet ved at være dominerende visuelt. De fungerer i stedet som det bærende led for både din lyd og din performance under en hvilken som helst optræden.

Vælg den rette xylofon der matcher dine musikalske behov

Er du på udkig efter en xylofon behøver du heller ikke at lede længere! Hos Slagtøj Centret finder du nemlig med garanti din nye xylofon, da deres udvalg passer både nybegyndere og erfarne musikere. Slagtøj Centret ligger nemlig inde med Danmarks største udvalg af xylofoner, der kan bruges af private, skoler og orkestre. Der er derfor med garanti en model, der passer dig. Xylofon oversættes direkte til ‘lyden af træ’, hvorfor instrumentet spilles med køller, der frembringer netop denne karakteristiske lyd. Den er det mest kendte instrument under kategorien taste-instrumenter, og er altid stemt på samme måde som et klassisk klaver. Hos Slagtøj Centret har man mere end 40 års erfaring med salg og service af enhver form for xylofon, og du kan derfor sagtens finde hjælp at hente som enten privatperson eller musiklærer. Sidstnævnte leder ofte efter en xylofon af lidt større kaliber, der står placeret på et stativ. Netop denne type xylofon forhandles derfor i stor stil hos Slagtøj Centret — både i forskellige prisklasser, størrelser og sværhedsgrader. Tag således gerne fat i en medarbejder fra Slagtøj Centret eller besøg www.slagtojctr.dk, hvis du mangler hjælp til køb af xylofon. Her står flere erfarne medarbejdere nemlig altid klar med både viden, erfaring og passion for taste-instrumenter af enhver art!