eBookReader.dk – Køb en Kindle Oasis 7 eller Kobo e-bogslæser

/ Redaktionen / Hobby

eBookReader.dk tilbyder e-bogslæsere fra Kindle som fx Oasis 7 modellen, som beskrives i denne artikel, men også den klassiske model og Paperwhite 3. Du kan også finde e-bogslæsere fra andre mærker som fx Kobo og ONYX.

eBookReader.dk

Vælg en Kobo e-bogslæser, og få masser af kvalitet for pengene

På www.ebookreader.dk kan du vælge mellem flere typer af e-bogslæsere fra Kobo som fx den klassiske Edition 2, Aura H2O og Aura ONE. Disse tre modeller tilhører forskellige prisklasser og kommer med en række forskellige funktioner. Hvis du ønsker den sublime Kobo Aura ONE e-bogslæser, får du en vandtæt model med 300dpi opløsning på en 7,8 tommer skærm. Kobo Aura ONE har 8 GB indbygget hukommelse, der omtrent svarer til 6.000 bøger. Modellen understøtter langt de fleste formater inkl. EPUB, MOBI, JPEG, TXT og mange flere, så derfor kommer du ikke til at skulle bruge tid på at konvertere inden upload. I den anden ende af prisskalaen finder du Kobo Aura Edition 2 e-bogslæseren med 6 tommer skærm og E Ink, der gør skærmen rar at læse på – som en virkelig bog. Den kommer også med ComfortLight, der sikrer en jævn lysfordeling samt mulighed for at tilslutte Wi-Fi. Kobo byder altså ind med flere typer af e-bogslæsere, som bestemt kan konkurrere med dem fra Amazon Kindle.

Kindle Oasis 7 e-bogslæseren tilbydes på www.ebookreader.dk

Hos eBookReader.dk finder du Kindle Oasis 7 e-bogslæseren fra Amazon, der også er en vandtæt model. Den er kendt som high-end modellen fra Kindle-serien, og den kommer med 8 GB plads, Wi-Fi, 300ppi opløsning og vejer nærmest ingenting. Det er alt i alt en sublim e-bogslæser. Kindle Oasis 7 er en perfekt følgesvend til pendleren, der har brug for at dræbe flere timer i toget hver eneste dag. Hvad end du er vild med fantasy, faglitteratur eller danske klassikere, så er en e-bogslæser som Kindle Oasis 7, Paperwhite 3 eller en af de andre en rigtig god investering. Hvis du vil købe din Kindle e-bogslæser med mindre risiko, så kan du bestille eBookReader.dk's udvidede forsikring.

Bestil e-bogslæsere som Kobo Aura H2O, Kindle Oasis 7 og mange andre på www.ebookreader.dk.