Find din MCT olie og lavendelolie hos Hedenhus

/ Redaktionen / Hobby

Det er bestemt ikke nogen overdrivelse, hvis man kalder Hedenhus for én af landets førende forhandlere af olie til behandling, som bl.a. MCT olie og æteriske olier. Der er virkelig mange spændende produkter at prøve af i deres katalog, og man er ikke et sekund i tvivl om, at de bruger tid på nøje at overveje, hvilken type flydende olie, æteriske olier og lignende, som får med til at være med i kataloget. Man har derfor som regel også en fin oplevelse, når man shopper hos dem.

Hedenhus

Brug MCT olie til massageolie eller basisolie

MCT olie er en farveløs olie, som også kaldes fraktioneret kokosolie, og som er udvundet fra økologiske kokosnødder. MCT olie er en glimrende basisolie, som bl.a. kan bruges i forbindelse med aromaterapi, som massageolie og til cremer. MCT olie er desuden et levnedsmiddel, og kan derfor bruges i madlavning. I den forbindelse skal det nævnes, at MCT olie menes at være sundere end f.eks. kokosolie. Olien er både farveløs og smagløs, og er netop derfor så glimrende en basisolie til at eksperimentere med. Som det gælder med så mange andre typer flydende olier fra kataloget hos www.hedenhus.dk, er deres MCT olie økologisk.

 

Slag af med duften af lavendelolie

Er det nærmere æterisk olie du er interesseret i, er Hedenhus også klar med et glimrende udvalg inden for disse. Her kan man gå på opdagelse i en spændende verden af dufte, og f.eks. lade en dejlig duft af lavendelolie sprede sig i hjemmet. Lavendelolie kan dog efter sigende mere end blot dufte godt. Lavendelolie siges bl.a. at være smertestillende, at kunne hjælpe mod krampe, samt at kunne have en antidepressiv og betændelsesdæmpende effekt. Lavendelolie er derfor én af de mest anvendte slags æteriske olier, og det er den af gode grunde. Den har virkelig mange fine egenskaber, og så dufter den jo ovenikøbet skønt.

Har du spørgsmål vedrørende valg af MCT olie eller andre typer flydende olie? Måske vil du vide mere om lavendelolie eller æterisk olie generelt? Så kan du altid rette henvendelse til kundeservice hos Hedenhus. De ved hvad de har med at gøre, og vil med sikkerhed gerne bruge lidt tid på f.eks. at snakke om hvilken type æterisk olie som vil egne sig bedst, eller om MCT olie er det rette valg, til det formål, som du overvejer at bruge den til. Det samme gælder hvis du f.eks. shopper bivoks, bipollen, smør, cremer, hudplejeprodukter eller andre ting fra deres velassorterede webbutik.