Find et hardball våben der passer til dine behov på www.hardballshoppen.dk

/ Redaktionen / Hobby

Er du på udkig efter nye hardball våben i den bedste kvalitet, kan du hos Hardballshoppen finde et omfattende udvalg af både pistoler og rifler til aldeles stærke priser. Her kan du blandt andet finde den populære CZ 805 BREN og Scorpion EVO billigt, så besøg webshoppen og gør en god handel.

Hardballshoppen

CZ 805 BREN med fuld- og semiautomatisk funktion

CZ 805 BREN er riflen for dig, der leder efter et alsidigt og billigt hardball våben. CZ 805 BREN kan både bruges af venstrehåndede og højrehåndede, og har både fuldautomatisk og semiautomatisk funktion. Er du venstrehåndet, kan både ladehåndtag og kindstøtte flyttes og justeres. Uanset om du skal helt op i hovedet på modstanderen eller bruge præcision på afstand, er et CZ 805 BREN hardball gevær derfor et oplagt valg. CZ 805 BREN er udstyret med foldbar udtrækskolbe, der kan afmonteres helt uden brug af værktøj. Toppen af riflen er desuden udstyret med monolitisk Picatinny rail, samt rails på begge sider og undersiden af fronten. Hos Hardballshoppen kan du finde CZ 805 BREN billigt online og finder du varen billigere i en anden dansk webshop så matcher de prisen, og du får 20% ekstra rabat på differencen.

Scorpion EVO til den bedste pris

Kunne du tænke dig en high-end airsoft karabin, er Scorpion EVO det helt rigtige valg. Hos Hardballshoppen kan du finde Scorpion EVO billigt, så vil du have Scorpion EVO til den bedste pris, går du ikke galt i byen med denne forhandler. Scorpion EVO er både fuldautomatisk, semiautomatisk og så har den 3-skuds salves funktion, hvilket gør den utrolig alsidig. Magasinet har plads til hele 74 kugler, så du ikke behøver at bekymre dig om at skulle reloade midt i kampens hede. Hos den populære webshop har de årtiers erfaring i branchen og kan du finde Scorpion EVO billigere i en anden dansk webshop, matcher de prisen samtidig med at du får 20% ekstra rabat på differencen.