Julemarked i Lübeck og Amalfikysten – Hvad hælder du til?

/ Redaktionen / Hobby

Tag på julemarked i Lübeck for at opleve den unikke stemning i denne nordtyske by, som især er kendt for marcipan. Ans Rejser har også ture til julemarkeder i Berlin, Hamborg, København m.m. Der sælges naturligvis også en masse almindelige pakkerejser heriblandt forskellige ferier til Amalfikysten og mange andre spændende italienske destinationer.

Ans Rejser

Rejs med Ans Rejser til julemarked i Lübeck

Denne tur på to dage til julemarked i Lübeck er bestemt værd at tage et nærmere kig på. Det er en ferie, hvor man kommer til at opleve de smukke gader i den berømte marcipanby, og hvor der selvfølgelig også er rig mulighed for grænsehandel. Det er et af de mere populære julemarkeder i Nordtyskland, og den charmerende stemning i byen er perfekt til en juleudflugt. Denne ferie til julemarked i Lübeck er blot en ud af mange ture til julemarkeder fordelt i Tyskland og Danmark, som Ans Rejser tilbyder. Hvis du tager et klik ind på deres webportal på www.ansrejser.dk, vil du også finde andre julemarkeder end Lübeck som fx Hamborg, Kiel, Nyborg, København og naturligvis Berlin. Mange af disse ture har også andre elementer end selve markedet. Dette er en perfekte type ferie i december, når det er tid til at skrue en tak op for julestemningen.

Mere info om stemningsfulde Amalfikysten på www.ansrejser.dk

Amalfikysten er den berømte kyststrækning i Italien med nogle af de mest idylliske udsigter i landet. Hvis man tager til Amalfikysten med Ans Rejser, kommer man helt tæt på den flotte kultur og natur i området. Der sælges fx en ferie, som tager en forbi Capri, Amalfi, Sorrento og Ravello med gratis parkering i Billund lufthavn. Hvis du vil have Rom koblet ind over Amalfikysten, så kan du vælge en pakkerejse hos Ans Rejser, der kombinerer hovedstaden med denne betagende strækning på kysten. På ansrejser.dk kan du se billeder fra Amalfikysten, og læse meget mere om rejsemålet. Man er også i stand til at bestille direkte fra hjemmesiden af.

Tag på ferie til Amalfikysten og mange andre interessante steder i Italien sammen med Ans Rejser, der også har en samling rejser i december til diverse julemarkeder som fx det i Lübeck, men også i Hamborg, København, Kiel m.m.