Køb Zippo lightere og 5.11 taktisk udstyr på www.417.dk

/ Redaktionen / Hobby

Hvis du leder efter militærudstyr i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser, er du kommet til det helt rette sted. For den velassorterede webshop 417.dk, der også har en imponerende og stor butik i Gjerlev J, forhandler nemlig et væld af spændende produkter fra nogle af markedets mest anerkendte mærker, som fx 5.11 og Zippo.

417.dk

417.dk - Stort 5.11 Tactical udvalg

Tilbage i 1992 fik FBI færden af noget rigtigt spændende: Nemlig 5.11. FBI syntes nemlig, at 5.11 lavede sådan nogle gode produkter, at de valgte at indgå et samarbejde med det amerikanske mærke. Siden da har 5.11 ikke set sig tilbage, og i dag er det et af verdens bedste og mest anerkendte mærker inden for militærudstyr. Deres produkter bruges sågar af politi, militære og andre professionelle, der har brug for kvalitet og funktionalitet. 417.dk er officiel forhandler af produkter fra 5.11, som altså også henvender sig til private. Hvis du fx går meget op i friluftsliv, er der stor sandsynlighed for, at du allerede er stødt på 5.11. Deres store sortiment tæller alt fra rygsække og tasker til støvler, bælter og meget, meget mere. Disse produkter forhandles naturligvis til lave priser hos 417.dk.

Lightere fra Zippo til gode priser

417.dk er også officiel forhandler af produkter fra Zippo. Zippo er naturligvis verdenskendt for deres lightere, som er synonyme med kvalitet og funktionalitet. Hvis du klikker ind på www.417.dk, vil du dog også kunne se, at Zippo er meget mere end lightere. Således forhandler den populære butik og webshop også håndvarmere, væger, lightergas og andet tilbehør til lightere fra Zippo. Hvis du har nogle spørgsmål til nogle af deres produkter, er du altid velkommen til ringe til de passionerede, pålidelige og professionelle medarbejdere hos 417.dk, som hellere end gerne hjælper dig med gode råd og kyndig vejledning. For ud over at vide alt om produkter fra bl.a. Zippo, gør de også en dyd ud af, at du som kunde skal have en god oplevelse, når du handler hos 417.dk.