KreativGarn.dk: Garntyper som Manos del Uruguay, Økologisk uldgarn m.fl.

/ Redaktionen / Hobby

Man finder hos KreativGarn.dk et bredt udvalg af kvalitetsrigtigt garn, som findes til fordelagtige priser. Sortimentet indeholder bl.a. lækkert økologisk uldgarn, samt garn fra Manos del Uruguay, der er fremstillet på bæredygtig vis.

KreativGarn.dk

Manos del Uruguay - garn i blødt merinould

KreativGarn.dk er udbyder af en lang række forskelligt lækkert og kvalitetsrigtigt garn, bl.a. fra Manos Del Uruguay. Garnet fra Manos del Uruguay findes i alverdens forskellige farvekombinationer, så du altid kan finde noget efter dit ønske. Ligeledes tilbydes der en række forskellige varianter af Manos del Uruguay garnet, som bl.a. det lækre Alma merino, Fino Mini skein, Fino merino garn og meget andet. De forskellige garn har hver deres egenskaber, så der kan findes noget Manos del Uruguay garn, som passer til ethvert projekt. Dog har garnet tilfælles at det er håndfarvet i den blødeste merinould, og er derfor perfekt til strikkeprojekter som sjaler, bluser, huer og meget andet. Find ud af mere på kreativgarn.dk.

Økologisk uldgarn - fremstillet bæredygtigt

Man finder hos KreativGarn.dk også en masse forskelligt økologisk uldgarn, som er fremstillet på bæredygtig vis. Grundet den skånsomme behandling af det økologisk uldgarn, får man så tæt på naturligt materialer som muligt, der giver en ekstra blødhed og nogle mere naturlige og flotte farver. Grundet det bæredygtige og økologiske princip, så er det økologisk uldgarn fra KreativGarn.dk ikke fremstillet ved hjælp af unødvendige pesticider og kemisk gødning. Ligeledes betyder dette at økologisk uldgarn ikke indeholder nogle kemikaliske rester, så du med god samvittighed kan strike til både børn eller andre med allergiske reaktioner. Læs meget mere om dine forskellige muligheder med økologisk uldgarn på kreativgarn.dk.

Besøg KreativGarn.dk allerede i dag, hvis du er på udkig efter godt, bæredygtige og økologisk garn, til gode priser. Det brede udvalg lover altid høj kvalitet, så du er sikret det bedst mulige produkt.