Mjød og malt til hjemmebryg - Køb hos JMBryg

/ Redaktionen / Hobby

Drømmer du om at brygge din egen mjød? Køb kits og udstyr til mjødbrygning online hos JMBryg ApS, der også forhandler råvarer til ølbrygning heriblandt malt, humle og gær. På www.jmbryg.dk får man fri fragt over 999 kroner.

JMBryg ApS

Lav egen mjød - Alt til mjødbrygning

Vi kender alle sammen mjød fra middelalderen, hvor der blev drukket en del i Danmark. Man har dog fundet spor fra denne gyldne drik, der daterer helt tilbage til det antikke Grækenland. Den sødlige mjød smag passer især godt til desserter og kaffe. Det er en smagsaroma, som minder lidt om likør eller hedvin. Ved mjødbrygning skal man benytte honning, vand og gær. Derefter er det muligt at supplere med krydderier, som fremhæver smagen yderligere. JMBryg hjælper dig med alt fra ingredienserne til udstyr. Hvis du ønsker at brygge egen mjød, finder du det hele på jmbryg.dk, som tilbyder 14 dages fuld returret. Køb ingredienser til mjødbrygning i topkvalitet på hjemmesiden, som leverer i hele landet. Bestil alt i mjød udstyr og kits online hos JMBryg, der har skrevet meget mere om emnet på hjemmesiden.

Find malt på jmbryg.dk

JMBryg tilbyder også malt og andre basisingredienser til at brygge øl og andre drikkevarer. Leder du efter førsteklasses malt til ølbrygning? På www.jmbryg.dk finder du mange typer malt. Denne ingrediens er faktisk blot spiret korn, og det er en af de mest grundlæggende råvarer i forhold til at brygge øl. Malten kan ristes ved forskellige temperaturer, hvilket skaber forskellige aromatiske nuancer. Tilfør kraft og smag i din øl med malt af bedste kvalitet. Du finder et stort udvalg på jmbryg.dk, der også har alle de andre råvarer til ølbrygning, som du har brug for - gær, humle etc.

Gå på opdagelse i et vidunderligt univers til hjemmebryggeren. JMBryg tilbyder smagfulde ingredienser til at brygge øl som f.eks. malt, gær og humle. Køb også diverse øl kits som f.eks. mjød kits og udstyr til mjødbrygning. Bestil på hjemmesiden, og få fri fragt over 999 kroner.