Padborg Park - kør selv i Lotus Elise, Porsche og andre sportsvogne

/ Redaktionen / Hobby

Er du til ræs, og vil du gerne selv prøve en tur i en sportsvogn? Lej Porsche og Lotus biler hos Padborg Park, og prøv selv en køretur på banen. Det er en oplevelse for livet.

Padborg Park

Prøv en køretur i en Porsche

Kør Porsche på Padborg Park, og oplev fart over feltet. De tilbyder forskellige typer af events bl.a. aften event, heldags event, 3 omgange og 3+3 omgange. Det vil være den perfekte gave til ham eller hende med benzin i blodet. Padborg Park er Danmarks længste racerbane, og den giver mulighed for at give den 100 % gas. Mærk, hvordan en ægte Porsche skal føles. Personalet er erfaringsrigt og giver al den vejledning, du har brug for. Kør Porsche selv, eller få en highspeed tur i en af luksusbilerne, som står til rådighed hos Padborg Park. De forskellige events med Porsche er nærmere beskrevet på padborgpark.dk. Der køres i en Porsche Boxster, som har 260 hestekræfter og 6 gear. Udstyr som køredragt, handsker, styrthjelm og racersko stilles til rådighed hos Padborg Park. Bilen fra den populære Porsche Boxter Cups serie er specialbygget til ræs. Mærk, hvordan en kraftbil skal føles, og hvordan den bevæger sig, når du kører selv!

Lej en sportsvogn, og kør selv på banen - padborgpark.dk

Klik ind på padborgpark.dk, og bliv racerkører for en dag. De råder over flere sportsvogne, som du har mulighed for at sidde bag rattet i. Det er fede sportsvogne som Lotus Elise, Mitjet og KTM X-Bow. Det er biler, som mange danskere har som den ultimative drøm. Betingelserne for at leje en sportsvogn er nærmere beskrevet på padborgpark.dk. Kør selv, og inviter alle vennerne med til en fantastisk dag på Padborg Park. Lej Lotus Elise, KTM X-Bow eller jeres favorit sportsvogn til begivenheden, hvor I får alle de fornødne informationer.

Padborg Park gør det muligt at udleve drømmen. Kør Porsche, Lotus Elise og andre biler bl.a. i det populære 3+3 event. På padborgpark.dk kan du også købe gavekort evt. til kæresten, der har svært ved at sidde stille.