Rejse fra Tyskland til Mallorca og Ibiza

/ Redaktionen / Hobby

Flere og flere danskere har fået snuden op for de billige rejser fra Tyskland af. JASØ Rejser er en specialist i at finde billige rejser fra Hamborg lufthavn til danskere. Der tilbydes destinationer som Mallorca, Ibiza og mange andre spanske perler.

JASØ Rejser

JASØ Rejser giver besparelser på ferier til Mallorca

Mallorca byder på noget uanset demografi. Børnefamilier, unge og seniorer er alle i stand til at finde spændende attraktioner på Mallorca, der må siges at være en af de førende rejsedestinationer i Spanien. Forvent spansk feriestemning, når den er bedst, og nyd dagen på de lavvandede badestrande med solen højt på himlen. Livet er godt på Mallorca, og derfor vender flere og flere danskere tilbage år efter år. Hvis du rejser fra Tyskland af, så kan du få din Mallorca ferie lidt billigere, og hvem ved? Måske kan det blive til en ekstra ferie i løbet af året med de massive besparelser. Rejs fra Hamborg lufthavn med JASØ Rejser, og oplev Playa de Palma, Ca’n Picafort, Alcudia og Cala Millor.

Bestil en tur til festlige Ibiza med afrejse fra Hamborg lufthavn

Der findes mange skønne øer i Middelhavet, og Ibiza er en af dem. Ibiza er kendt som en fest ø med de smukkeste strande og natklubber, hvor man kan feste langt ud på natten. Ibiza er også et sted med lækker mad. Denne destination er især populær blandt unge, og du kan rejse med JASØ Rejser fra Tyskland af og spare penge på rejser til Spanien. Det er en mindre ø med et indbyggertal på lidt over 100.000, som altid byder på lækker sol om sommeren, hvor gennemsnitstemperaturen er omkring 30 grader. Bestil en rejse til Ibiza med JASØ rejser med afgang fra Hamborg lufthavn. Så ender du med flere lommepenge i pungen til at bruge på luksuriøse drinks, jetski, eller hvad du ellers kan drømme om.

JASØ Rejser arrangerer rejser fra Hamborg lufthavn til destinationer som Mallorca og Ibiza.