Rejser til Tyskland inkl. Friedrichstadt og Sylt eller Italien med oplevelser på Amalfikysten

/ Redaktionen / Hobby

Ans Rejser har et væld af rejsedestinationer til Europa og resten verden. Blandt deres mange rejser til det tyske, finder man fx en tur tæt på den danske grænse til Friedrichstadt og Sylt. Ønsker du at komme lidt længere væk? Amalfikysten er en af de helt store feriedestinationer i Europa med flotte kyststrækninger og kulinariske oplevelser. Der er tale om Italiensk idyl, når den er bedst.

Ans Rejser

Ans Rejser tilbyder en skøn ferie til Friedrichstadt og Sylt

Der arrangeres en tur på tre dage til Friedrichstadt & Sylt med Ans Rejser, som indeholder en danseaften på Landgasthof Tarp. En heldagsudflugt til Sylt gør, at man virkelig har tid til at opleve denne fantastiske ø, som flere danskere virkelig burde besøge. Rejs til Slesvig, og se Gottorp slot, Dybbøl og naturligvis Danevirke. Man kommer også forbi Ejderdæmningen. Denne ferie til Friedrichstadt, Sylt med mere er en perfekt lille udflugt, hvis man blot ønsker et kort afbræk fra hverdagen. Da destinationerne er tætte på Danmark, kommer man ikke til at bruge så lang tid på transporten, så derfor føler man, at man får mere ud af sin korte ferie. Inde på www.ansrejser.dk kan du læse lidt mere om denne udflugt til Sylt plus Friedrichstadt, og du har selvfølgelig også mulighed for at bestille. Tjek også deres andre rejser til Tyskland, der fx går forbi Bayern, Berlin, Dresden og Rhinen.

Find den perfekte Amalfikysten ferie på www.ansrejser.dk

Amalfikysten er et besøg værd, men det er et sted, som de fleste besøgende ikke kan unde kun at besøge én gang. Uanset om det er første tur til Amalfikysten, eller du allerede har været der flere gange, så har Ans Rejser nogle gode ture som fx deres rejse til Rom og Amalfikysten, hvor du får oplevet hovedstaden men også den mere fredelige kyststrækning med masser af idyl. Denne tur indeholder visit til Vesuv, Sorrento, Pompei, Amalfi, Ravello, og man kommer også forbi Napoli. Yderligere er det muligt med en heldagsudflugt til Capri eller fridag alt efter ønske. Bestil din rejse hos Ans Rejser, og find ud af, hvorfor Amalfikysten er så populær et sted at besøge.

Rejs til Amalfikysten, Friedrichstadt, Sylt og andre destinationer i Europa og verden med Ans Rejser.