Rom og Amalfikysten - De bedste ferier til Italien

/ Redaktionen / Hobby

Rejs til skønne Rom eller Amalfikysten - Italiens perle. Ans Rejser er en specialist i det støvleformede land!

Ans Rejser

Tag til Rom med danske Ans Rejser

Turen til Rom hos Ans Rejser byder på alle de kendte herligheder - Trastevere, Vatikanet, Piazza Navona m.m. En hvilken som helst vandretur gennem Roms snoede gader er et eventyr gennem de historiske perioder, som har været med til at skabe det moderne samfund. Hvis du aldrig har været i Rom før, er dette den perfekte tur. Hvis det er 5. eller 10. gang du aflægger visit til hovedstaden i Italien, kan ferien hos Ans Rejser også anbefales. Man oplever alle klassikerne, men også spændende attraktioner uden for det normale scope. De gamle bygninger og ruiner står i kontrast til den moderne del af Rom med et sprudlende finansliv. Byen er et økonomisk samlingssted i Sydeuropa. Flyv med Ans Rejser fra Billund med gratis lufthavnsparkering!

Amalfikysten og Vesuv - ansrejser.dk

Italien har noget at byde på i alle hjørner af landet. Landet er omgivet af vand de fleste steder og de diverse kyststrækninger har hver især noget unikt at byde ind med. Én, som måske trumfer dem alle, er Amalfikysten. Tag på ferie med Ans Rejser til vidunderlige Amalfikysten, og oplev Ravello, Capri, Vesuv, Pompei og andre kendte byer og attraktioner. Inde på www.ansrejser.dk finder du info om denne tur på otte dage, som byder på firestjernet ophold og tid på egen hånd. Det dramatiske landskab ved Amalfikysten lokker danskere derned igen år efter år. Sæt dig ved en af de mange caféer, og nyd den gode udsigt, de hyggelige små gader og de ikoniske bygninger. Amalfikysten med Capri, Amalfi osv. er altid endnu et besøg værd.

Oplev det bedste af Amalfikysten med Ans Rejser. På ansrejser.dk finder du også rejser til Rom - den evige stad. Tag på omfattende byrundtur til Italiens hovedstad og en af de mest toneangivende byer i Europa og Verden!