Rundrejse til Galapagos og New Zealand med Adventure Holidays

/ Redaktionen / Hobby

Er du ved at planlægge dit næste eventyr? Tag på Rundrejse med Adventure Holidays. Firmaet tilbyder både rejser til New Zealand, Galapagos og mange andre spændende destinationer i Europa og langt væk fra vores kontinent. Klik ind på www.adventureholidays.dk, og se de skræddersyede feriepakker med dansk rejseleder.

Adventure Holidays

New Zealand rejse - Alt inklusivt

Man kan ikke komme meget længere væk end New Zealand, men landet er så flot og unikt, at det er den lange rejse værd. Kom både til Nordøen og Sydøen med en rundrejse fra Adventure Holidays. Denne rejse til New Zealand indeholder også et stop i Sydney, Australien. Nordøen er den mest befolkede med hovedstaden Wellington og den største by Auckland. Sydøen byder på noget af den flotteste natur, som er helt ubeskrivelig. Der er en grund til, at de valgte at filme Ringenes Herre i New Zealand. Det bliver ikke meget flottere, og hvis du vil have det meste ud af dette eventyrlige land, så bestil en New Zealand rejse hos Adventure Holidays. Kom på en længere rundrejse til kiwiernes land med denne ekspert, der byder på dansk rejseleder med rigt kendskab til landet.

Rejs til Galapagos, Equador og Amazonas - Mere info på www.adventureholidays.dk

Hvis du er til storslået natur og dyreliv, kommer du også til at elske Galapagos. Rundrejsen hos Adventure Holidays byder både på Galapagos, Ecuador og Amazonas i én samlet pakke. Kom på en uforglemmelig rejse, og se noget af det flotteste og mest overvældende natur på hele Jorden. Rejs med Adventure Holidays på rundrejse til Sydamerika med alt inklusivt. Det er en rejse, hvor alle kan være med, og hvor der vil være alternativer til mange af begivenhederne. Se programmet for denne rundrejse til Galapagos, Amazonas og Ecuador samt turprogrammerne til de mange andre destinationer online på www.adventureholidays.dk.

Er du forelsket i Galapagos, eller har du altid drømt om at se New Zealand? Book en rundrejse med all inclusive på adventureholidays.dk, der tilbyder unikke rejser til mange dele af verdenen. Adventure Holidays har eventyr til alle.