Salg af Royal fyrværkeri heriblandt de skønneste nytårsraketter på markedet

/ Redaktionen / Hobby

Klokken 24 på nytårsaften kræver en ordentlig nytårsraket til at skyde det nye år ind. Køb hos Kongkrudt i Næstved på Sjælland. Her finder du et omfattende salg af fyrværkeri fra Royal Fireworks, som udleveres i selve butikken.

Kongkrudt

Fejr at 2019 bliver til 2020 med den flotteste nytårsraket

Når man spørger både børn og voksne om deres yndlingstype af fyrværkeri, så svarer mange den klassiske nytårsraket. Man finder både de almindelige nytårsraketter med en konisk top og de unikke bomberaketter, der giver en cirkulær eksplosion. Vælg mellem mega bombemix med flere størrelser eller et familiesortiment, hvor du ikke kun får nytårsraketter, men også batterier, bomberør m.m. Du behøver ikke at køre ud til en brakmark, når du køber hos Kongkrudt i Næstved. Der udleveres nytårsraketter og andet fyrværkeri i selve butikken, hvilket også gør det oplagt for beboere i byer som Ringsted, Køge og Slagelse at handle her. Du kan naturligvis tage et smugkig på www.kongkrudt.dk, men det er ikke lovligt at bestille fyrværkeri med posten. Hvis du ikke kan vente, så kom forbi og deltag i deres prøveafskydning d. 27. december.

Salg af det kendte Royal fyrværkeri online hos Kongkrudt

Kongkrudt tilbyder det største fyrværkeri salg på Sjælland, hvor der primært sælges fra mærket Royal Fireworks. Køb skyts individuelt, eller vælg mellem pakker, hvis du ikke gider håndplukke det hele. Uanset hvad er du sikret en god pris på noget af det bedste fyrværkeri, der sælges i Danmark. Den billige kampagnepris gør det muligt at købe lidt ekstra ind. Sørg for, at 2019 slutter med et brag, og 2020 skydes ind med manér. Salg af Royal fyrværkeri starter først et par uger før nytårsaften, så du må vente lidt endnu, men det skader da ikke at glæde sig! Du kan jo bruge ventetiden på at bladre lidt frem og tilbage på kongkrudt.dk.

Læs mere om salg af Royal fyrværkeri online, hvis denne artikel har vækket nytårsglæden i dig. Spar på nytårsraketter, bomberør, batterier, fontæner og skyts til juniorer fra Royal Fireworks.