Se det store udvalg af kikkerter og okularer hos Naturbutikken

/ Redaktionen / Hobby

Naturbutikken sælger mange forskellige kikkerter til naturelskere, og alt overskuddet går til DOF. Køb en kikkert eller en okular, så du kan komme helt tæt på de smukke dyr i skoven.

Naturbutikken

Stort udvalg af kikkerter 

Naturbutikken sælger kikkerter, teleskoper og okularer til alle dem, som gerne vil helt tæt på naturen, og som kan lide at studere de danske dyr i skoven og haven. Der er mange forskellige spændende produkter til salg i butikken, hvor du også kan finde tøj og påklædning til et liv tæt på naturen. Man skal jo nogle gange være godt klædt på, for at kunne tilbringe timer i en skov på jagt efter et glimt af de smukke fugle, som lever højt oppe i trækronerne. Alt overskuddet fra dine køb går direkte til Dansk Ornitologisk Forening og deres arbejde med at bevare de danske naturområder, som er hårdt pressede for tiden. Du kan finde mange forskellige spændende ting til dit liv med naturen i butikken og have god samvittighed over dit forbrug, fordi overskuddet går til et godt formål. Se udvalget af forskellige gode kikkerter fra de bedste mærker som fx Zeiss, Kowa og Swarovski i butikken. En kikkert er et uundværligt redskab.

Okularer fra anerkendte mærker

Du kan også finde et bredt udvalg af okularer fra de bedste producenter af linser og objektiver i butikken. Her er forskellige spændende mærker som Zeiss, Kowa, Swarovski og mange flere. En okular er en enkelt linse, i modsætning til en kikkert som er to, og den kan indstilles, så den giver nogle fantastisk skarpe kik. Du vil opdage en hel verden af detaljer, som gemmer sig foran dig. Der er mange forskellige spændende dyr i den danske natur, og du kan komme helt tæt på dem med en god kikkert eller en okular, som kan give dig det skarpeste udsyn og give dig mulighed for at se de mindste detaljer i dyrenes mønstr og aftegninger. Find lige det, du skal bruge for at dyrke din interesse for ornitologi. I de danske skove gemmer der sig super mange små og spændende fugle, som er ret fantastiske, når man kan se dem helt tæt på.