Skatertøj fra Thrasher og Dickies

/ Redaktionen / Hobby

Old School Skate er en spændende ny online skatershop, hvor du finder en helt masse lækkert skaterudstyr. Her kan du købe flotte skateboards fra de helt rigtige mærker. Og hvad ville en skatershop være uden en masse fedt og stilet skatertøj? Derfor finder du blandt andet Thrasher skatertøj og Dickies skatertøj; to af de helt store spillere på markedet for skatertøj. Læs videre om butikken og kataloget i denne artikel.

Old School Skate

Old School Skate fører det populære Thrasher skatertøj

Thrasher skatertøj er et legendarisk skaterbrand, som man ser til alle de store skaterkonkurrencer og på de lokale skaterbaner i alle store byer. Det er ikke sket ved et tilfælde at netop Thrasher skatertøj er blevet så populært i skaterkredse som det er tilfældet. Først og fremmest er tøjet fremstillet i ekstra slidstærk kvalitet, som naturligt nok gør det velegnet til lange dage på skaterramperne. Samtidigt er Thrasher skatertøj altid udført med stilede og smarte design, som oser af street-attitude. Uanset om man er begynder eller garvet skater, så er det som om man lige kører en smule bedre, når man har Thrasher skatertøj på.

Dickies skatertøj – både til nye og erfarne

Få mærker nyder lige så meget popularitet i skaterverdenen som Thrasher skatertøj. Men ét af dem som gør, er Dickies skatertøj. Uanset om man kører på skateboard eller rulleskøjter, så er Dickies skatertøj den perfekte påklædning, og mærket er lige velegnet til begyndere og high level skatere. Og så fås det end da til ganske fornuftige priser hos forhandlere som www.os-skate.dk. Har du endnu ikke fyldt din garderobe med lækkert Dickies skatertøj, så kan du med fordel starte hos den danske forhandler som lige nu, blandt andet, har en helt masse lækkert Dickies skatertøj på lager til både vokse og børn.