Sting & Stoffer sælger Liberty stof såvel som produkter fra det smarte mærke Made by Runi

/ Redaktionen / Hobby

Er der en indre syerske gemt i dig, men du mangler et sted at købe lækre stoffer? Så er firmaet Sting & Stoffer lige det helt rigtige sted for dig at søge hen. Hos Sting & Stoffer elsker de nemlig stoffer og du finder et utal af forskellige typer stoffer i metervarer. Du finder det kæmpe udvalg, samt masser af andre ting, såsom sy skabeloner og mønstre på deres hjemmeside, stingogstoffer.dk, så kig ind forbi denne og lad dig inspirere.

Sting & Stoffer logo

Lækkert Liberty stof

Et af de mærker, som de er specielt glade for hos Sting & Stoffer er det super lækre Liberty stof. Liberty stof er nemlig kendetegnet ved dets høje kvalitet og er produceret i det skønneste bomuld, der er vævet helt tæt og fint, og samtidigt formår at være let og luftigt. En anden ting, der kendetegner Liberty stof, er deres helt fantastiske print, som altid står helt skarpt og flot, ligegyldigt hvor stort det er. Liberty stof er derudover meget lys modstandsdygtigt, hvilket vil sige, at det ikke blegner så hurtigt i solen, hvis det står udsat. Du kan altså have dit Liberty stof hængende, som f.eks. gardiner i mange år, uden at det bliver grimt og ser falmet ud. Så skal du ud og have fat i bomuld af den højeste kvalitet, så kommer man ikke udenom det delikate Liberty stof, der på mange måder er markedets bedste. Så kig ind forbi Sting & Stoffers hjemmeside og se det store udvalg allerede i dag.

Bredt udvalg af produkter fra Made by Runi

Skal du i gang med at sy dine egne kjoler eller andet tøj, så kan det være nemmere, hvis man har en overskuelig skabelon at gå ud fra. Det er her, det smarte mærke Made by Runi kommer ind i billedet. Made by Runi tilbyder nemlig flotte og pædagogisk udførte sy skabeloner til alle tænkelige tøjdesigns og former. Tag f.eks. det fine Made by Runi babysæt, hvor du får skabeloner til både hat, futter og handsker, eller den seje Made by Runi basic hoodie, hvor du efter at have syet hættetrøjen, selv kan dekorere den ligesom du ønsker. Made by Runi tilbyder utallige sy skabeloner, og det kun fantasien som sætter grænser for, hvordan du selv kan dekorere dem efterfølgende. Deres skabeloner gør det nemt for dig, selv at komme i gang med de ellers så uoverskuelige sy projekter, så du ender ud med noget tøj, der er helt unikt og dit eget.