Strikkeopskrifter med udgangspunkt i Sandnes garn og andre mærker

/ Redaktionen / Hobby

Hos Knithouse kan du købe interessante strikkekits, der følger strikkeopskrifter, så de er lige til at gå til. På knithouse.dk kan du også bestille Sandnes garn i alpaca, merino med mere.

Knithouse

Specielle strikkeopskrifter med tilhørende strikkekits

Se de skønne strikkeopskrifter hos Knithouse, der er en dansk specialist i strikkekits, der følger en opskrift. Der er mange, som gerne vil i gang med at strikke, men som ikke helt ved, hvor man skal starte. Der er ligeledes mange erfarne, der leder efter inspiration til det nye strikkeprojekt. Det er her strikkekits kommer ind i billedet. Knithouse tilbyder mange spændende strikkeopskrifter til børn, babyer, herrer, damer og også bolig. Du vil ofte have mulighed for at vælge mellem flere forskellige produkter inden for kittet, så du kan sætte dit personlige præg på strikkeopskriften. Strikkekits er en glimrende måde at strikke på, og på www.knithouse.dk finder du ekstra mange af slagsen – også fra Sandnes.

Køb Sandnes garn hos webshoppen Knithouse

Sandnes er en kendt producent af garn, som der sælges en del fra hos Knithouse. Du finder fx Sandnes garn i alpaca og merinould i masser af skønne farver. Det er noget lækkert garn, der er lige til at gå til. Du finder også Ønskegarn fra Sandnes, som er et samarbejde mellem producenten og den danske sangerinde Oh-land. Knithouse har et udvalg til alle niveauer inden for strikning og hækling, og du kan med garanti finde det rette inden for Sandnes garn eller garn fra en anden anerkendt producent på deres hjemmeside. Knithouse producerer nemlig også deres eget billige garn, hvis du ønsker ekstra metre for dine kroner og ører.

Du finder et stolt udvalg af strikkeopskrifter hos Knithouse. På knithouse.dk kan du nemlig bestille strikkekits med Sandnes garn, ligesom du også finder et Mads Nørgaard strikkekit i udvalget. Der sælges også Sandnes garn individuelt, som du kan læse meget mere om på deres hjemmeside.