En multicutter er et uundværligt værktøj til små og store projekter i hjemmet

/ Redaktionen / Hus & have

Find din nye multicutter hos Rivald

Rivald.dk

Der findes i dag rigtigt meget forskelligt værktøj, og hvis du ikke skal købe dig fattig i værktøj, kan det derfor være en god ide at udvælge nogle maskiner, der kan bruges til flere forskellige formål. Her er en multicutter et oplagt valg. 

Hvad er en multicutter?

En multicutter er et skæreværktøj, der kan bruges til rigtig mange forskellige formål - deraf navnet multicutter. Du kan nemlig få rigtig mange forskellige typer klinger og øvrigt tilbehør til værktøjet, som øger de forskellige anvendelsesmuligheder. Du kan fx bruge en multicutter til at skære i træ med, ligesom du også kan bruge den til at skære igennem metal og jern. Herudover kan du fx også købe forskellige fugeknive til din multicutter. 

Mulighederne er med andre ord mange. Det gælder bare om at finde en forhandler, der sælger de forskellige klinger. 

Hvor kan man købe en multicutter henne? 

Der er flere forskellige forhandlere, der sælger multicuttere og andre typer skæreværktøj. En af dem er Rivald. De forhandler et kæmpestort udvalg af forskellige klinger, så du kan bruge din multicutter til et væld af forskellige formål. Derudover forhandler de også en række øvrige former for skæreværktøj, så du har rig mulighed for at vælge lige netop det, der passer til dine behov. 

Ved at handle i deres webshop slipper du for selv at skulle tage turen ned forbi det lokale byggemarked, hvor det ikke er sikkert, at de alligevel har det, du lige står og mangler. På hjemmesiden kan du hurtigt få et overblik over, hvad du skal bruge til dit kommende projekt og bestille det, du mangler. 

Få hjælp til at vælge det helt rigtige skæreværktøj

Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, fx en Feincutter eller en anden type skæreværktøj, står de klar med kyndig rådgivning både over telefon og mail. Når du har fundet frem til, hvilket produkt du skal købe, tilbyder de hurtig levering, så du kan komme videre med dit projekt inden for kun ganske få dage, fra du har gennemført din bestilling. 

Derudover er Rivald specialister inden for murer- og fliseværktøj, så skal du fx i gang med at renovere badeværelset eller køkkenet derhjemme, kan du måske også finde andre produkter, du lige står og mangler til projektet. De forhandler bl.a. også mørtelfugepistoler, slibeværktøj og rillefræsere. Du kan med fordel tage et nærmere kig på deres udvalg, hvis du står over for et større projekt.