En smuk marmor bordplade og naturskifer til facade forhandles hos Inpro A/S

/ Redaktionen / Hus & have

Inpro A/S har et bredt udvalg af natursten importeret fra hele verden. Hvis du vil vide mere om en marmor bordplade eller om naturskifer til facade, så læs med her.

Inpro A/S

Super fin marmor bordplade

Hos Inpro A/S kan du finde alt i natursten. De har over 20 års erfaring med import og salg af sten fra hele verden, bl.a. Kina, Ægypten, Sydamerika samt over hele Europa. Hvis du skal bruge en marmor bordplade, så kan du finde forskellige smukke typer marmor i butikken. De leverer massive bordplader og der er mange smukke farver i sortimentet på inpro.dk. Der er både hvid, sort, grå, brun og beige marmor bordplader. Det er en god sten til at arbejde på, for den er umulig at slide ned, så man kan godt gå lidt hårdt til den. Derfor er den god til bordplade samt til alt andet i virkeligheden. De forskellige farver passer til en bred vifte af indretninger, og mon ikke også der er en, der vil se godt ud hos dig. En marmor bordplade er jo virkelig luksus og et super produkt, som vil gøre det en fornøjelse at lave mad hver dag.

Naturskifer til facade

Inpro A/S sælger også skifer til diverse formål. Hvis du bl.a. drømmer om en naturskifer facade til dit hus, så er spansk rustik skifer et rigtig godt valg. Kvaliteten bliver ikke højere og det ser fantastisk smukt ud med det naturlige spil i overfladen på huset. Den smukke sten leveres forhullet, og der klar til direkte montering på træskelettet, og så får du en sund, smuk og holdbar facadebeklædning af dit hus. Levetiden på naturskifer til facade er beregnet til over 100 år, og den skal hverken vedligeholdes, males eller behandles. Skiferen falmer ikke i farverne eller bliver mat. Naturskifer til facaden er et godt valg, hvis du vil have en langtidssikret løsning, som vil se smuk ud i mange år frem i tiden, og som passer til nærmest ethvert slags hus. Læs mere på www.inpro.dk om de forskellige typer skifer til husfacader.