Få naturligt hundefoder og vådfoder til katte hos WinnerPlus

/ Redaktionen / Hus & have

WinnerPlus sælger hunde- og kattemad i høj kvalitet. Læs bl.a. om udvalget af naturligt hundefoder samt om vådfoder til katte.

WinnerPlus

Fodr din hund med naturligt hundefoder i høj kvalitet

Hvis du søger naturligt hundefoder til en fair pris, så vil du helt sikkert være glad for at kende til WinnerPlus med deres mono protein foder, der også egner sig godt til hunde med følsom fordøjelse eller allergier. De har et stort udvalg af naturligt hundefoder til alle forskellige racer, aldre og størrelser hunde. De har specialfoder til hunde med særlige behov, f.eks. problemer med pels, vægt, fordøjelse osv. Deres filosofi er, at naturligt hundefoder i den bedste kvalitet skal kunne købes til fair priser. Deres naturlige hundefoder indeholder ikke hvede, soja og ingen kemiske smags- eller farvestoffer. Der har ikke været dyreforsøg indblandet i udviklingen af deres foder, og du kan være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Det er nærende og kødrig mad til husdyrene, som helt sikkert vil være populært blandt de firbenede. Når de siger naturligt hundefoder, så mener de det virkelig; det afspejles i ingredienslisten.

 

Find vådfoder til katte i høj kvalitet

WinnerPlus sælger også vådfoder til katte med Taurin og L-Carnitin til gode priser. Deres kattemad indeholder ikke GMO, sukker, karamel, soja, cassia gum eller kunstige farve- eller smagsstoffer. Det er 100 % kød fra bl.a. okse, kylling, laks, vildt osv. Der findes vådfoder til katte af hjerte og der er mange forskellige varianter med forskellige smage. Du kan helt sikkert finde den helt rette slags vådfoder til katte i sortimentet, hvor der er mange forskellige smagsvarianter at vælge imellem. Dette foder er i den højeste kvalitet og lavet af naturlige råvarer. Vådfoder til katte er ofte mere populært end tørfoder, da det beholder mere af smagen. Det er rent kød, og derfor meget smagsrigt, og det er ofte mere populært end de tørre godbider. På www.winnerplus.dk kan du læse mere om bl.a. indholdet og produktionen, samt om filosofien bag dette dyrefoder. De holder til i Aabenraa og er altid til rådighed på telefonen, hvis du søger rådgivning i forhold til dit husdyr.