Find badeværelseindretning hos Shape House med badeværelse showroom på Sjælland

/ Redaktionen / Hus & have

Er du på udkig efter dit nye drømmebadeværelse, men mangler inspiration og rådgivning? Så kan du med fordel klikke ind på Shape Houses hjemmeside, shapehouse.dk, hvor du både finder hjælp og professionel rådgivning mens du samtidigt selv kan lade dig inspirere til indretningen af dit nye badeværelse. Hvis du bor i Hovedstadsområdet, kan du også nemt slå et smut forbi Shape Houses showroom i Rødovre lidt udenfor København og besøge deres 800m2 store butik.

Shape House

Badeværelseindretning efter dine ønsker

Drømmer du om et nyt badeværelse, der passer helt perfekt til dig? Så gå ind på Shape Houses hjemmeside eller ring ned i butikken og book en tid, hvorfra du i ro og mag, sammen med en af deres kompetente konsulenter indenfor badeværelsesindretning, kan samle dine ideer og tanker og gøre dem til virkelighed.
Shape Houses konsulenter er eksperter indenfor badeværelseindretning, heriblandt kreative løsninger indenfor rummets rammer og som også passer budgettet. Sammen med dig finder Shape House den badeværelsesløsning som passer bedst til dig, og du har samtidig mulighed for at få et tilbud på dette helt gratis og uforpligtende. Alternativt kan du, mod betaling, også få et virkelighedsbillede af dit badeværelses indretning i en 3D opmåling, så du får et helt realistisk billede og fornemmelse af, hvordan dit nye badeværelse kommer til at se ud til slut. Har du spørgsmål til badeværelseindretning så klik ind på hjemmesiden, giv os et kald eller kom ned til snak i butikken.

Badeværelse showroom på Sjælland

Ved at klikke dig ind på Shape Houses hjemmeside, finder du nemt og hurtigt det store og flotte sortiment af færdige og komplette udstillingsbadeværelser, der står fuldt opstillet i afdelingen på Sjællands badeværelse showroom i Rødovre. Tager du turen ud til showroomet på Sjælland, der samtidigt også fungerer som et direkte salgshus, kan du tage et kig i den store butiks badeværelsesudvalg, men også med fordel købe en af udstillingsmodellerne med hjem til en særdeles god pris. Er du ude efter mindre indkøb finder du hos Shape House også alt i badeværelsestilbehør såsom armaturer, spejle, skabe mm. der samtidigt kan kombineres med udstillingsmodellerne fra badeværelse showroomet, så dit badeværelse kommer til at passe til lige dine behov. Har du spørgsmål vedrørende køb af komplette udstillingsbade fra badeværelse showroomet, eller er du blot nysgerrig efter at se på gode tilbud, så kan du nemt hoppe ind på deres hjemmesiden eller tage turen til Sjællands bedste badeværelsesshowroom og tjekke det ud.