Flot design til boligen som figuren Kay Bojesen postbud eller kobber lamper

/ Redaktionen / Hus & have

Hos Gaver og Bolig finder du forskellige figurer fra Kay Bojesen til salg som fx postbuddet, der er én ud af mange klassikere fra denne danske designer. Dette er en perfekt gaveide til enhver lejlighed. Online på gaverogbolig.dk kan du også købe en kobber lampe. Der sælges nemlig pendler i materialet her fra Hubsch og Vita.

Gaver og Bolig

Kay Bojesen postbud – Giv den i gave

Kay Bojesen postbud er en klassiker, som blev skabt i 1967. Postbuddet Ejner blev relanceret i år 2017, hvor den fine røde jakke blev tilføjet. Dette Kay Bojesen postbud er en ideel gaveide, som kan passe ind i ethvert hjem som en pyntende genstand på reolen, i vindueskarmen osv. Materialet er bøgetræ, og Kay Bojesen postbud har en størrelse på 19 centimer. Mærket her har været med til at sætte dansk design på det internationale kort. Du finder fx også andre modeller fra Kay Bojesen – søpapegøje, abe, turtelduer, automobil og mange andre skønne pyntegenstande i træ. Det er nemt at blive forelsket i disse træfigurer med flotte afrundede linjer, der fås i en del motiver hos Gaver og Bolig.

Bestil en kobber lampe eller andre typer hos Gaver og Bolig

Gaver og Bolig sælger også et væld af lamper inkl. væglamper, bordlamper og gulvlamper, men du kan også vælge mellem en del i pendler på gaverogbolig.dk. Find fx en kobber lampe som pendler i et moderne design, der kan løfte stilen et niveau op i stuen. Hos Gaver og Bolig finder man både pendler fra Vita, Hubsch og Belid – mærker med anerkendt design. Hvis du er på udkig efter en kobber lampe eller en anden type pendel, kommer du til at elske udvalget hos Gaver og Bolig, der både byder på lækkert design og belysning til eget hjem samt perfekte gaveideer til de mennesker, man har tæt på sig.

Gaver og Bolig byder på forskellige træfigurer som Kay Bojesen postbud og andre modeller fra dette danske designikon. Hvis du er på udkig efter en kobber lampe (pendler) eller eventuelt en væglampe, bordlampe eller gulvlampe, så er gaverogbolig.dk også en god side at klikke ind på.