Forhandler af sifonflasker og kogebøger til molekylær gastronomi

/ Redaktionen / Hus & have

Hos SousVide.dk kan du finde et bredt udvalg af professionelt køkkengrej. Her kan du læse om sifonflasker og om kogebøger til molekylær gastronomi.

SousVide.dk

Køb dine sifonflasker her

En sifon er fast inventar i ethvert køkken med respekt for sig selv. Sifonflasker bruges til at skumme væsker, og det bruges hyppigt i finere madlavning, hvor man fx opskummer en sovs lige før servering, så den blive luftig og delikat. Der er forskellige måder at bruge en sifonflaske på, og det er super let og den kan bruges på mange forskellige måder til forskellige spændene retter og desserter. Du vil elske at lege med sådan en, da den virkelig kan gøre en simpel forret eller dessert til et imponerede og æstetisk stykke gastronomi. En opskummet creme til æbledesserten eller en opskummet sovs til forretten med fisk. Der er mange forskellige muligheder, og den kan selvfølgelig også bruges til bare at lave flødeskum super let. Så slipper man for hjulpiskeren eller piskeriset, og man får den perfekte flødeskum hver eneste gang, som aldrig er pisket for meget. Se på forskellige gode sifonflasker på hjemmesiden www.sousvide.dk.

 

Kogebøger til molekylær gastronomi

SousVide.dk sælger også et bredt udvalg af kogebøger til molekylær gastronomi, hvor du kan lære det basale inden for molekylær gastronomi, så du selv kan komme i gang med at eksperimentere derhjemme. Der er super mange forskellige gode retter inden for molekylær madlavning, og det er faktisk slet ikke så svært at komme i gang med, som det lyder. Med et par gode kogebøger til molekylær gastronomi, vil du hurtigt lære super meget om, hvordan du kan dekonstruere råvarer og klassiske retter og lave helt nye, vilde og spændende smage ud af det. På hjemmesiden sælges kogebøger til molekylær gastronomi billigt, og dette er en glimrende gaveide til den, der interesserer sig for at lave mad og som mangler spændende udfordringer. Der er nemlig uendelig mange muligheder og mange forskellige spændende ting, du kan eksperimentere med, og du vil helt sikkert elske de forskellige spændende opskrifter, som du kan følge.