German Pellets træpiller med afhentning i Tyskland - 6 og 8 mm

/ Redaktionen / Hus & have

Få gode priser på træpiller fra Tyskland med høj dansk service. Lakoda forhandler fra German Pellets, Barlinek, Lava, Task og andre europa- og verdenskendte leverandører.

Lakoda

Lakoda gør det muligt at afhente træpiller i Tyskland og spare momsen

Man får 100 % bedre priser på træpiller fra Tyskland. Lakoda har specialiseret sig i at tilbyde afhentning af træpillerne lige under grænsen, hvilket i den grad rokker på prisen. Det kan derfor ikke kun betale sig for beboere i Sønderjylland at køre en tur til Tyskland. De lave priser betyder også, at danskere længere nordpå med fordel kan gøre en udflugt ud af at hente brænde. Lakoda tilbyder dog også afhentning i DK. De har et lager syd for Århus, hvor du kan afhente træpiller efter aftale. Uanset om du vælger at hente i Danmark eller i Tyskland, får du stærke priser og den bedste kvalitet på lakoda.dk - fra flere brands.

German Pellets - stærk kvalitet og høj brændværdi

Et af de mange mærker, som føres hos Lakoda, er German Pellets. Der tilbydes både træpiller i 6 mm og 8 mm fra dette brand. German Pellets er især eftertragtede pga. den høje brændværdi, der gør det til en særdeles økonomisk løsning. Dette hænger sammen med det lave askeindhold og den lave fugtighed. Mange danskere er faste tilhængere af German Pellets, og der er en mærkbar forskel mellem dette brand og andre muligheder fra konkurrenterne. Man ved med det samme, når man har puttet German Pellets piller ind i fyret. Kvaliteten er ulige. Både 6 mm og 8 mm poser kan afhentes i Tyskland eller Danmark. Vælg vores nabo mod syd, hvis du vil spare en god sjat penge på dette brand.

Mange danskere benytter træpiller, og det kan hurtigt blive en høj udgift, hvis man ikke lige er bevidst om markedet. Du vil hurtigt opdage, at der er bedre priser på www.lakoda.dk. Køb fra German Pellets, Barlinek, Fabich, Task og mange andre brands. Lakoda sælger billigere, uanset om du henter i Tyskland eller ved Århus.