Græsfrø, minidrivhus og andet til haven

/ Redaktionen / Hus & have

Den perfekte grønne plæne er en del af dansk idyl, men den er ikke altid nem at opnå. Havehobby.dk sælger græsfrø til græsplæne som fx Hunsballe Frø fra DSV inkl. modellerne Golf Turf, Villa Turf og Svensk/Classic Turf. Du finder også andet til haven som fx et nyt minidrivhus.

Havehobby.dk

Køb Hunsballe græsfrø til græsplænen hos Havehobby.dk

Plænen er en vigtig del af dansk haveidyl. Havehobby.dk sælger forskellige former for græsfrø, der giver dig den græsplæne, som du altid har drømt om. Der sælges fra mærket Hunsballe, hvor du finder modeller som Golf Turf, Villa Turf samt Svensk/Classic Turf. Du finder også Kongerslev NPK gødning, GreenBio naturgødning og andre typer af produkter til græsplænen hos Havehobby.dk. Du får det bedste resultat, hvis du bestiller de rette græsfrø efter dine behov. Hvis du er i tvivl, skal du ikke tøve med at spørge Havehobby.dk til råds om hjælp til valg af græsfrø. Alle typer af græsfrø er valgt med kvalitet i fokus, men selve såningsprocessen og vedligeholdelsesprocessen er også en vigtig del af at opnå den perfekte plæne. Se nogle gode tips i kategoriteksterne på hjemmesiden Havehobby.dk.

Dyrk din egen eksotiske have med et minidrivhus

Et minidrivhus er et ideelt kompromis, hvis man ønsker at dyrke eksotiske frugter eller grøntsager, som ikke kan holde til det danske klima, men man ikke har så meget plads. Hvis du går og overvejer et minidrivhus, så tag et kig online hos Havehobby.dk. Der finder du forskellige typer af minidrivhuse fremstillet i plast. Køb et minidrivhus på tilbud, og spar lidt ekstra. Samme kategori byder også på væksttunneler, plantetunneler og lignende. Du finder også kapillærkasser fra Hortus samt væksthuse til højbede online hos Havehobby.dk. At dyrke sine egne grøntsager er en værdi i sig selv. Opgrader din aftensmad med friske krydderurter og grøntsager fra dit eget minidrivhus, og giv ud til venner og familie, hvis der er overskud i produktionen.

Køb et minidrivhus, græsfrø og andet til haven hos Havehobby.dk.