GRÖNFELD – plantekasser indendørs og mulighed for at finde en plantebakke

/ Redaktionen / Hus & have

En plantebakke er perfekt til at skabe et unikt look i hjemmet, og man kan med fordel benytte den til at placere planter og blomster på men også andre pyntegenstande. Valget er dit. Hos GRÖNFELD sælges også plantekasser indendørs, som er skabt i gode materialer og er af en rigtig fin kvalitet.

GRÖNFELD

En plantebakke perfekt til altanen

Køb en skøn plantebakke i et enkelt design med GRÖNFELD logo. De nordiske designtraditioner går igennem hele udvalget fra denne producent og forhandler. Hvad end du mangler en plantebakke til altanen eller til at skabe et grønt look på kontoret, så er disse perfekte. Det simple design betyder, at de passer ind i de fleste hjem. Stil små pyntegenstande på dem sammen med planterne for at skabe et unikt look. En plantebakke fra GRÖNFELD ruster ikke og er nem at tørre af. Se deres tRay modeller ved at klikke ind på gronfeld.dk. Hvis du leder efter et skønt og alsidigt dekorativt element, så er en plantebakke et godt valg. Stil plantepotter på en plantebakke i aluminium, så du kan få flere grønne områder i hjemmet. Bemærk, at deres plantebakker ej er 100 % vandtætte.

Plantekasser indendørs i gode materialer

Køb plantekasser indendørs, der også sagtens kan benyttes til brug udenfor. Disse kaldes også altankasser, og hvis det eneste, du har, der minder om en have, er en lille altan, så er det selvfølgelig ideelt med altankasser til at pynte og måske til at så nogle krydderurter i. Du kan købe plantekasser indendørs i flotte farver og i holdbare materialer. Modellerne fra GRÖNFELD passer perfekt på en af deres plantevægge, hvor man kan kombinere forskellige størrelser og farver og skabe en flot og unik plantevæg. Se udvalget af plantekasser indendørs i dag ved at klikke ind på gronfeld.dk, og se også deres videoer, der går i detaljer med deres udvalg.

Inde på siden GRÖNFELD finder man plantekasser indendørs, plantevægge og meget andet. Find fx også en plantebakke, højbede med hjul og sneglekant osv.