Gulvventilator og vægbeslag til fjernsynsophæng - Av-Cables.dk

/ Redaktionen / Hus & have

Bestil en gulvventilator, og gør dit hjem lidt mere overkommeligt at opholde sig i, når termometret viser markant over 20 grader. Av-Cables.dk tilbyder dag til dag levering. Så hvis du bestiller en gulvventilator eller fane til bordet i dag, så modtager du den i morgen. Køb også vægbeslag til ophæng af TV’et. Der sælges beslag til montering af små fjernsyn, men også de største fladskærme på markedet - alt sammen online på www.av-cables.dk. Det bedste af det hele er, at udvalget er særdeles billi

Av-Cables.dk

Kraftig gulvventilator - Få en skøn brise på hjemmekontoret

Køb en gulvventilator, og bliv produktiv i sommervarmen, nu hvor de fleste af vores ferie desværre er forbi. Alt bliver hårdere, når man har det varmt. En god gulvventilator er den bedste gave, som du kan give dig selv. De fleste gulvventilatorer kan indstilles i højden, og fanen har forskellige fartindstillinger. Man kan typisk få den til at dreje rundt og fordele blæsten til hele rummet, eller man kan holde den stille i vinklen, og have mere fokus på ens egen arbejdsposition. Du finder en klassisk gulvventilator til en rigtig god pris på www.av-cables.dk. Bestil en ventilator til gulv placering billigt, men se også udvalget af blæsere til bord, tårnventilatorer og airconditionanlæg. Der er nok muligheder for at blive afkølet, og hos Av-Cables.dk leverer de fra dag til dag! Glæd dig derfor til at blive nedkølet allerede i morgen.

Robuste vægbeslag til de laveste priser på www.av-cables.dk

Av-Cables.dk tilbyder vægbeslag i høj kvalitet til din store fladskærm. Leder du efter et kraftigt vægbeslag, så du kan montere dit TV sikkert? Køb flotte modeller til gode priser og til alle brands. Du finder vægbeslag i mange prisklasser. High-end modellerne fra Vogels sælges også. Køb bl.a. et justerbart Vogels vægbeslag, så du kan vende og dreje dit fjernsyn efter behov. Av-Cables.dk leverer fladskærmsbeslag til de bedste priser! Køb et beslag til væggen, så dit TV kan hænges op på flotteste vis.

Online på www.av-cables.dk har du flere muligheder inden for gulvventilatorer og vægbeslag til fjernsyn - billigere end konkurrenterne.