Hos Møller & Mammen finder du stormkrog og dørhammer i blandt andet til døre

/ Redaktionen / Hus & have

Du kan være sikker på at Møller & Mammen møder alle dine isenkram behov. De har alt det nødvendige til hjemmet, om du kan gå hen og mangle. Du kan blandt andet finde stormkrog og dørhammer, samt mange forskellige dørbeslag. Deres gode service giver dig helt sikkert lyst til at komme tilbage, næste gang du mangler isenkram.

Møller & Mammen

Beskyt dine døre mod at smække i vinden med den rette stormkrog

Det er ikke unormalt at det blæser meget i Danmark. Hvis du gerne vil have dit vindue eller døren åben i blæsevejr, så vil en stormkrog fra Møller & Mammen være en god ide. Hos dem kan du finde varmforzinket stormkrog. Du kan også finde en stormkrog i hvid, der kan være perfekt til dine hvide døre eller vinduer. Du har mulighed for at finde et stort udvalg af stormkroge. Fælles for dem alle er at de sørger for at døre og vinduer ikke smækker op grundet vinden. Du kan være helt sikker på at få en god og effektiv stormkrog, hvis du tager ind forbi moller-mammen.dk.

Find en flot og effektiv løve dørhammer til din hoveddør

Har du brug for noget andet end en irriterende dørklokke? Hvorfor så ikke finde en flot dørhammer med motiver fra Møller & Mammen? De har et spændende udvalg af forskellige typer dørhamre, så du er sikker på at finde noget, der matcher din hoveddør. Du kan blandt andet finde en dørhammer med et løvehoved eller i form af en delfin. De findes i forskellige materialer, så du kan få en dørhammer i pulverlakeret sort overflade, messing eller mat nikkel. Du vil altid være garanteret en dørhammer i et flot design, som vil give et ekstra pust til din dør. Gå på opdagelse i Møller & Mammens udvalg, og find den helt rigtige til dit hjem.

Møller & Mammen har et stort udvalg af isenkram, og de er altid villige til at besvare de spørgsmål du måtte have til deres sortiment af varer.