Hos Profilmetal A/S finder du bl.a. smarte tagrender og tagplader i stål til gode priser

/ Redaktionen / Hus & have

Uanset om du og din virksomhed leder efter tagrender eller tagplader i stål, er Profilmetal A/S bestemt værd at kontakte for en uforpligtende samtale. Den danske virksomhed har fremstillet profilerede stålplader siden 1994, og i det følgende kan du blive meget klogere på det spændende foretagende.

Profilmetal A/S

Tagrender i høj kvalitet

Profilmetal A/S har alle dage været garant for gode priser på tagrender. Og ikke nok med at de har et stort udvalg af tagrender, har de også et imponerende sortiment af tilbehør hertil. Så hvis du og din virksomhed leder efter tagrendelim, skruer eller noget tredje tilbehør til tagrender, kan I garanteret finde det hos den pålidelige virksomhed, der har adresse i Slagelse på Sjælland. Deres mange års erfaring med at levere tag- og facadeløsninger til kunder i hele Danmark gør, at de er nogle af landets største eksperter og specialister inden for deres felt, og hvis du klikker ind på deres brugervenlige, overskuelige og intuitive hjemmeside, vil du fx også kunne læse mange positive anmeldelser fra deres kunder. Så hvorfor ikke vælge Profilmetal A/S hvis jeres virksomhed har brug for nye tagrender?

Gode tagplader i stål

Tagplader i stål er et af virksomhedens kerneprodukter. Profilmetal A/S har som nævnt produceret deres tagplader i stål siden midten af 1990’erne, og deres moderne produktionsfaciliteter gør blandt andet, at du og din virksomhed sågar kan få lige præcis de tagplader i stål, som I står og mangler. Virksomheden bestræber sig med andre ord altid på at kunne efterleve specialbestillinger på tagplader i stål, og denne agilitet og fleksibilitet er én af hemmelighederne bag deres store succes. For mens de naturligvis lever og ånder for deres faglighed og produktsortiment, gør de også en dyd ud af at yde en fortrinlig kundeservice, hvor de også kommer med kyndig vejledning. Klik ind på deres hjemmeside på profilmetal.dk og find deres telefonnummer og e-mailadresse, hvis du har nogle spørgsmål til dem.