Køb brænde i god kvalitet og effektive træbriketter online hos Den Gamle Brugs

/ Redaktionen / Hus & have

Med et stort udvalg af både løst brænde, træpiller og træbriketter kan du være helt sikker på at finde de rigtige fyringsmaterialer hos Den Gamle Brugs. Du kan læse mere nedenunder om hvad Den Gamle Brugs kan tilbyde dig og din brændeovn.

Den Gamle Brugs

Godt udvalg af forskelligt brænde

Der findes mange måder at holde varmen på, når vinteren banker på. Er det via brændeovnen, har Den Gamle Brugs et stort udvalg af forskelligt brænde, der helt sikkert kan sætte fut i pejsen så dig og din bolig hurtigt kan varmes op. Den Gamle Brugs fører et stort udvalg af løst brænde og i mange forskellige træsorter. Heriblandt i ask, der er en fantastisk løsning, når du skal fyre op i brændeovnen. Ask tørrer hurtigt og derudover er barken tynd hvilket betyder, at der efter afbrænding vil være få askerester i ovnen. Birketræ er også fantastisk til at fyre op i ovnen grundet en høj brandværdi og en dejlig duft. Derudover findes der også andre træsorter blandt sortimentet som løv, bøg, eg og gran. Med Den Gamle Brugs kan du få løst leveret brænde til døren og bruge din tid på noget andet end at køre ud for at købe fyring til brændeovnen.

Stort udvalg af træbriketter

At bruge træbriketter i brændeovnen er et rigtig fornuftigt valg og Den Gamle Brugs står klar med et lækkert udvalg af briketter til dig og din brændeovn. Briketter er kendt for at være en smart løsning økonomisk set og når du vælger briketter fra Den Gamle Brugs kan du være sikker på at gøre en god handel. Briketter har høje brændværdier og brænder i lang tid. Udvalget byder også på de såkaldte Over Night træbriketter, der er et ideelt valg hvis du virkelig vil sikre dig en lang glødetid og ydermere er de CO2-neutrale. Briketter fra Den Gamle Brugs kan leveres i store partier til døren, så du slipper for at leje trailer etc. for at købe briketter til ovnen. Derudover betyder det selvfølgelig også at du er sikret at komme lunt i gennem den kolde vinter. Find dine træbriketter hos Den Gamle Brugs og læs mere på deres hjemmeside.

Hold varmen og forkæl dig selv og din brændeovn med brænde fra Den Gamle Brugs. Se hele sortimentet på www.dgb-braende.dk.