Køb en MTD havetraktor og forskellige typer af trailere hos Harald Nyborg

/ Redaktionen / Hus & have

Vælg mellem flere forskellige typer af trailere, der gør det nemmere at flytte læsset fra A til B. Harald Nyborg er også leveringsdygtige med havemaskiner. Køb fx en MTD havetraktor, så gartnerarbejdet overkommes lettere. Læs mere om begge dele på deres officielle hjemmeside www.harald-nyborg.dk.

Harald Nyborg

Find en havetraktor fra MTD på harald-nyborg.dk

En MTD havetraktor benyttes primært til at slå græsplænen, men med tilkobling af forskelligt tilbehør er man i stand til at benytte den til andre opgaver. Om vinteren kan man fx benytte en sneskraber, så man ikke risikerer ryg og andre lemmer på det isglatte fortov. Der er nogle overvejelser, du skal gøre inden valg af havetraktor. Du finder både deres såkaldte MiniRider samt deres traktor i forskellige udgaver og prisklasser. Når man først har vænnet sig til at benytte en havetraktor, er det svært at gå tilbage igen. Du er sikret et kvalitetsprodukt med en af disse varianter, og derfor kommer du til at have en funktionel havetraktor i mange år frem. Klik dig frem til den rette på harald-nyborg.dk.

Trailere med god plads

Se udvalget af trailere på www.harald-nyborg.dk. Der tilbydes Stema trailere på 500 kg og 750 kg. Modellen på 500 kg er vejet ned, så du undgår vægtafgift, mens den på 750 kg giver mulighed for en større nyttelast. Harald Nyborg er et oplagt sted, hvis man er på udkig efter trailere. Køb af trailere foregår udelukkende i byggemarkederne, men du kan stadig tage et kig på modellerne på harald-nyborg.dk, så du ved, hvad du vil have, inden du sætter fod i dit lokale byggemarked. Harald Nyborg har butikker i hele landet, hvor du kan tage et nærmere kig på deres billige trailere.

Køb trailere fra Stema med en høj maksimum last hos Harald Nyborg, der ligger inde med et par modeller fra dette anerkendte mærke. På www.harald-nyborg.dk kan du også læse mere om deres havemaskiner som fx en havetraktor. Vælg her mellem flere modeller fra MTD.