Køb savsmuld i høj kvalitet og træpiller med god brændværdi her

/ Redaktionen / Hus & have

Hvad enten man skal tænde op i en brændeovn, eller man har brug for strøelse til en hesteboks, så bør man helt bestemt overveje at kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig alt fra savsmuld til træpiller af høj kvalitet. Man kan købe nu ved at klikke her på www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

Savsmuld

Hvis man har en hest, som man holder meget af, og som man bruger meget tid med, så ved man formentlig også godt, at man har brug for mere end bare foder og en sadel til hesten. Man har ligeledes brug for savsmuld til hesteboksen, så hesten vil føle sig godt tilpas i boksen. Hos Den Gamle Brugs forhandles der savsmuld af bøg, eg, ask eller fyrretræ. Fælles for alle sorter er den høje kvalitet, som sikres ved, at savsmulden opbevares inden døre. På denne måde holdes det tørt og helt klar til brug, når det leveres. Man kan kigge meget nærmere på udvalget og købe allerede i dag ved at klikke ind forbi Den Gamle Brugs på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Træpiller i høj kvalitet

Hvis man er på udkig efter en måde, man kan tænde op i sin brændeovn på, som ikke bare er effektiv og får opvarmet boligen hurtigt, men som også vil gøre, at man sparer på varmeregningen, så bør man helt sikkert overveje at investere i træpiller fra Den Gamle Brugs. Beregninger viser nemlig, at træpiller er den mest økonomiske varmekilde, når man skal have sit hjem opvarmet. Træpiller fra Den Gamle Brugs har desuden en høj kvalitet og en god brændværdi, som sikrer, at huset holdes dejligt varmt i rigtig lang tid. Man kan kigge meget nærmere på det hele ved at klikke ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Online på hjemmesiden www.dgb-braende.dk forhandles der det bedste brænde af den bedste kvalitet.