Leje af rumopdelt container og bigbags til affald fra GrusDirekte.dk

/ Redaktionen / Hus & have

Når du skal bygge om, have ordnet parkeringsplads eller noget helt tredje, så kan der være behov for at komme af med det affald, der uden tvivl vil komme. GrusDirekte.dk har den helt perfekte løsning for dig, der ønsker en smart og billig løsning til at komme af med affald. De kan nemlig tilbyde leje af rumopdelt container og bigbags til asfalt, iblandt andet affald.

GrusDirekte.dk

Vælg leje af rumopdelt container til renovering

Skal du renovere køkken, bad eller et andet rum i hjemmet, så kan det være en fordel, at du bestille en rumopdelt container fra GrusDirekte.dk. De tilbyder leje af rumopdelt container, der kan gøre det noget lettere for dig, at komme af med det affald, der kommer ved renovering og ombyg. Du kan vælge at leje en rumopdelt container til forskellige ting, bl.a. kan du bestille en til brændbart / deponi. Denne må indeholde sofaer, træreoler, trægulve, træpalle, gulvtæpper, brædder, tagpap og træplankeværk. Det er dog også muligt at leje en rumopdelt container til rent beton / deponi og letbeton / deponi iblandt andet. Du kan leje en rumopdelt container i to vægtstørrelse, der er lille på 1-2 ton og en stor på 2-4 ton. Du skal selvfølgelig bestille en størrelse, der matcher det, du skal af med. Der må ikke indeholde mere end det, du har bestilt. Så får du nemlig en ekstra fakturering. På GrusDirekte.dk kan du se prisen på leje af rumopdelt container, der inkluderer moms, levering, afhentning og 10 hverdages leje.

Bestil bigbags til asfalt ved parkeringspladser

Er det i stedet asfalt fra et mindre projekt som en parkeringsplads, der skal laves om, så vil bigbags til asfalt måske være det rette svar. Bigbags til asfalt må indeholde asfalt, rent ler tegl, mursten og betonbrokker, så er der andre mindre projekter i gang med netop disse affald, har du en smart løsning. Med bigbags til asfalt kan du få dem leveret med posten, da de kan foldes sammen. Det er dog vigtigt, at du sørger for at placere bigbags til asfalt et sted, hvor de kan afhente dem igen. Det betyder det skal være lettilgængelig og på matrikler skal der max være 6 meter til vejen. De kan sagtens afhente bigbags til asfalt over hække, så længe der ikke er grene og træer i vejen. Du kan bestille bigbag til affald på 1m3 og 2m3. Du må fylde dem op så der er 5 cm fra kanten, dog skal du være opmærksom på, at der max må være 1000 kg.