Lotus brændeovn og Faber gaspejs - Når kun det bedste er nok

/ Redaktionen / Hus & have

Gå på opdagelse, og find inspiration hos Himmerlands Pejsecenter, der forhandler Lotus brændeovne og Faber gaspejse i bedste kvalitet. Køb også pejseindsatse til gode priser bl.a. fra M-Design, der er kendt for innovative designs og topkvalitet. På himmerlandspejsecenter.dk kan du også læse om muligheden for en serviceaftale samt for montering i eget hjem.

Himmerlands Pejsecenter

Himmerlands Pejsecenter - Køb en Lotus brændeovn

Køb en flot og miljøvenlig brændeovn fra Lotus. Hos Himmerlands Pejsecenter kan du vælge imellem adskillige brændeovne, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed. Det er et resultat af at benytte de bedste kvalitetskomponenter, og designet er heller ikke til at tage fejl af! Man er ikke i tvivl, når man beskuer en af de ikoniske Lotus brændeovne, der bl.a. findes som fritstående model. Det er en af Danmarks ledende arkitekter, nemlig Kaare Søvsten, som står bag designs fra dette brand. Man har kunnet købe en Lotus brændeovn siden 1979, og der er kommet mange nye modeller til siden da. Tøv ikke med at kontakte Himmerlands Pejsecenter, hvis du vil vide mere.

Salg af Faber gaspejs

Er det derimod pejse, som fungerer med gas, du er på udkig efter, så overvej en Faber gaspejs. Her får man stilfulde løsninger i høj kvalitet til dem, der ikke gider at skulle håndtere brænde. Med en Faber gaspejs får du en high-end løsning, som ikke er til at tage fejl af. Hos Himmerlands Pejsecenter har de mange erfaringer med at installere gaspejse fra Faber. Du får den bedste service fra start til slut, og med en yderligere servicekontrakt behøver du heller ikke bekymre dig om vedligeholdelse. Bestil en Faber gaspejs i dag, og glæd dig til synet af din egen ægte pejs med gas dag efter dag!

Der er masser af informationer om Lotus brændeovne og Faber gaspejse at finde på www.himmerlandspejsecenter.dk. Webshoppen har et flot galleri, og du finder også alt inden for pilleovne, pillefyr, biopejse og pejseindsatse online. Tag et kig forbi hos Himmerlands Pejsecenter.