Microcement gulv og epoxy plankebord i høj kvalitet

/ Redaktionen / Hus & have

Lige meget om det er gulvet i huset, der skal udskiftes, eller man godt kunne tænke sig et nyt smart bord, så bør man vælge at kigge ind forbi Borghus Design. Her forhandles der nemlig alt fra microcement gulve til epoxy plankeborde. Man kan se meget nærmere på begge dele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.borghusdesign.dk.

Borghus Design

Microcement gulv i Jylland hos Borghus Design

Hvis man synes, at huset trænger til et nyt gulv, og man godt kunne tænke sig at få et, der både er ganske praktisk, og som også har et helt unikt udtryk, så er det bestemt Borghus Design, man skal vælge at besøge. Her kan man nemlig få microcement gulve, som har et råt og moderne look, som helt sikkert vil sætte et helt særligt præg på hjemmet. Foruden det fantastiske design har microcement gulve også en særdeles solid overflade, som er med til at gøre gulvene robuste og gør, at de kan holde til lidt af hvert. Microcement gulve er derfor det oplagte valg til alt fra køkkenet til bryggerset i huset. Borghus Design har base i Jylland, men kører naturligvis også gerne på kundebesøg i Aarhus, på Fyn og Sjælland. Man kan læse meget mere om de moderne gulve ved at besøge hjemmesiden www.borghusdesign.dk.

Epoxy plankebord - Klik ind på borghusdesign.dk

Er man på udkig efter et nyt bord til sit køkken eller til sin stue, og vil man gerne have et bord, som skiller sig lidt ud fra det, man ellers kan købe i gængse boligbutikker, så bør man helt bestemt vælge at besøge Borghus Design. Her forhandles der nemlig epoxy plankeborde, som har et eksklusivt udtryk og en fantastisk høj kvalitet. Hos Borghus Design benyttes der udelukkende certificerede planker, som ikke indeholder giftige materialer, så man kan være helt sikker på, at det epoxy plankebord, man får ind i sit hjem, er kvalitetshåndværk. Epoxy plankebordene kan fås i mange størrelser. Man kan købe i dag ved at besøge hjemmesiden www.borghusdesign.dk.

Hos www.borghusdesign.dk forhandles der alt fra fantastiske gulve til unikke borde.