På udkig efter billigt biobrændsel? Så tag et kig på udvalget af Ekman og Scandbio træpiller på jyskbiobrandsel.dk

/ Redaktionen / Hus & have

Hos Jysk Biobrændsel har man godt styr på alt, hvad der har med biobrændsel at gøre, f.eks. træpiller. Man leverer til hele landet og har varianter fra alle de bedste mærker på markedet på lager. F.eks. har du mulighed for at bestille Ekman og Scandbio træpiller, der begge holder et ekstra højt niveau af kvalitet. I artiklen herunder, kan du læse mere om nogen af fordelene ved at vælge netop denne butik, og mærkerne Ekman og Scandbio.

Jysk Biobrændsel

Shop gode mærker som Ekman hos Jysk Biobrændsel

Vælger du Ekman træpiller, er du med til at gøre fremtiden lidt mere grøn. De er CO2-neutrale, og derfor kan man med god samvittighed fyre op i boligen hele vinteren med dem. Udover at være miljøvenlige, vil de fleste sikkert også glæde sig over at læse, at selvom kvaliteten er ekstra høj, når det gælder Ekman træpiller, så har man alligevel holdt prisen på et fair og ganske kundevenligt niveau. Dertil kommer at man helt kan slippe for at betale for fragten, når man bestiller Ekman træpiller, og altså derfor hurtigt spare gode penge. Se hele kataloget med Ekman træpiller hos www.jyskbiobrandsel.dk lige nu.

Scandbio træpiller matcher høje kvalitetskrav

Der er udover Ekman træpiller også flere andre gode mærker at vælge imellem, når man handler hos Jysk Biobrændsel. F.eks. Scandbio træpiller. Scandbio træpiller er ligeledes et velkendt kvalitetsmærke, der lever op til skrappe kvalitetskrav, helt som Ekman gør. Både Scandbio træpiller og Ekman fås i 6 mm varianter og 8 mm varianter, alt efter hvad du foretrækker at fyre op med.

Husk at hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af Scandbio træpiller eller Ekman, kan du altid kontakte kundeservice på hjemmesiden, og få en uforpligtende snak om de forskellige produkter, man kan vælge imellem. Og så er fragten på både Scandbio træpiller og Ekman gratis i hele landet.