Phønix Tag Materialer har et bredt udvalg af tagpap såvel som grønne tage

/ Redaktionen / Hus & have

Danske Phønix Tag Materialer er én af landets førende og bedste leverandører af tagpap, og sørger altid for at holde et ekstra højt niveau af kvalitet. Man tilbyder desuden mange forskellige typer af tagpap, og næsten med sikkerhed også den type som du har brug for til dit projekt. Foruden tagpap har man de seneste år også kastet sig over at producere og levere grønne tage, ligeledes med god succes. Læs videre herunder, hvis du vil vide mere.

Phønix Tag Materialer logo

Velkendt inden for tagpap

Phønix Tag Materialer er et af de mest velkendte danske navne inden for tagpap, og de har masser af erfaring på området.

Selvom de har masser af erfaring på området, så hviler den sydjyske virksomhed med base i Vejen dog langt fra på laurbærrene. De er tvært imod konstant på udkig efter nye måder at producere endnu bedre tagpap på, og er på alle måder en nutidig og moderne virksomhed. Førnævnte erfaring betyder desuden også, at hvis du skulle blive i tvivl om det ene eller det andet i forbindelse med køb af tagpap, kan virksomhedens kundeservice helt sikkert give et par gode råd med på vejen.

Moderne grønne tage

Foruden tagpap kan du blandt andet også få leveret såkaldte grønne tage fra Phønix Tag Materialer. Grønne tage er en smart og moderne løsning på stigende problemer i områder med meget asfalt og få græsområder: spildevand. Ved at overdække tagområderne på fabrikshaller og lignende med grønne planter, kan et grønt tag være med til at reducere presset på kloakkerne i forbindelse med skybrud og længevarende konstant regn enormt. Og samtidig er grønne tage også en smart måde at styrke en virksomheds grønne profil, og så ser det end da super flot ud, og kan være med til at skabe en mere levende atmosfære i byområder. Læs mere om både grønne tage og tagpap fra Phønix Tag Materialer på www.phoenixtagmaterialer.dk.