Pillemand.dk - Træpiller på 6 mm og 8 mm leveret til Fyn

/ Redaktionen / Hus & have

Pillemand.dk er én af landets førende leverandører af træpiller og andet brændsel, og kan med sikkerhed også levere varmen til jer hele vinteren igennem. Man har tidligere primært opereret på Sjælland, men har nu også udvidet forretningen så Fyn og Jylland også kan bestille 6 mm træpiller og andet biobrændsel til konkurrencedygtige priser hos forhandleren. Læs mere om mulighederne for træpiller leveret til Fyn og meget mere i artiklen herunder.

Pillemand.dk

De bedste træpiller leveret til Fyn

Hvis du gerne vil have træpiller leveret til Fyn, så er der god grund til at læse denne artikel igennem. Her kan du nemlig læse om hvordan, at Pillemand.dk nu også leverer træpiller til Fyn og Jylland, og at det således er slut med at det kun er Sjællændere der kan få leveret træpiller til ekstra fordelagtige priser.

Der er flere grunde til at have www.pillemand.dk bogmærket til næste gang der skal bestilles træpiller. Først og fremmest sikrer et højt niveau af kvalitet nemlig at man altid gør en ekstra god handel, når man shopper hos dem. Dertil kommer, at priserne, som der tidligere er givet et praj om, er rigtig gode, både når det gælder træpiller samt andre typer biobrændsel, f.eks. træbriketter.

Bestil 6 mm træpiller i forrygende kvalitet

En af de typer træpiller man finder i kataloget hos Pillemand.dk er 6 mm træpiller. Når Pillemand.dk vælger leverandører af træpiller og andet biobrændsel, sørger de nøje for at vælge de leverandører, som sørger for at vise hensyn til miljøet under produktion af f.eks. 6 mm træpiller. Det betyder i sagens natur, at man som kunde kan have ekstra god samvittighed, når man køber 6 mm træpiller hos den danske forhandler.

Besøg deres hjemmeside, og se det store udvalg af blandt andet 6 mm træpiller med levering på Fyn, Sjælland samt Jylland.