Plantekasser og højbede i corten og galvaniseret stål

/ Redaktionen / Hus & have

Køb plantekasser og højbede i stål. Find inspiration, og se de mange design fra byJEMA online. Der er masser designmæssige muligheder i din have - måske flere, end du tror! Alle løsningerne, du finder på www.byjema.dk, har en høj levetid.

byJEMA

Køb plantekasser i corten stål online på byjema.dk

Se de gode tilbud på plantekasser i corten stål hos byJEMA, som tilbyder blomsterkasser til haven i mange dimensioner. Disse kan bruges til dyrkning af grøntsager, blomster, stauder og meget mere. Køb corten stål plantekasser med en forventet levetid på over 20 år. Hos byJEMA finder du danskproducerede blomsterkasser, som fås med eller uden bund. Det er muligt at købe corten plantekasser med vinkel, eller som den kendte rektangulære form. Du finder også et flot bålfad i corten stål i kategorien, der egner sig perfekt til dem, som ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i haven eller på lejrskolen. Se alle stål plantekasserne på byjema.dk, og spar penge på dette kvalitetsmateriale.

byJEMA - Højbed i stål

byJEMA er også i stand til at producere efter specialmål på egen fabrik, og det gælder også for deres højbede i stål. Bestil et højbed i stål online på byjema.dk, der tilbyder mange former og størrelser, så du kan skabe en perfekt serie af højbede til din have. Disse stål bede kommer i corten, og du kan også tilkøbe ekstra sideplader. byJEMA hjælper dig med at finde de rette komponenter til at designe et højbed, der er helt dit eget. Det kan oftest lade sig gøre med standardløsningerne på hjemmesiden, men du har, som sagt, også mulighed for at bestille med specielle mål. Køb et højbed i corten stål direkte fra hjemmesiden af.

Denne danske fabrik står bag et bredt udvalg af plantekasser og højbede i corten stål. Ønsker du specialmål? Dette er ikke et problem fra byJEMA, der med glæde imødekommer dine specifikke krav, også når det kommer til havebænke og bålfade.