Sauterpander, kasseroller og andet grej til køkkenet hos Gastrolux

/ Redaktionen / Hus & have

Leder du efter det bedste kokkegrej? Hos Gastrolux kan du bl.a. købe sauterpander og kasseroller af en professionel kvalitet – perfekt til den ambitiøse hjemmekok eller den professionelle.

Gastrolux

De bedste sauterpander på markedet

Se udvalget af sauterpander med 7 cm høj kant hos Gastrolux. Dette firma producerer anerkendt køkkengrej til private og restauranter. Gastrolux har i over 60 år udviklet samt produceret alt fra sauterpander, fiskepander og induktions gryder til stegegryder og mange andre typer. Fabrikken i Ryomgaard er stedet, hvor de eksklusive sauterpander m.m. bliver produceret med største omhu. Hvis du ikke går ned på kvalitet med dit køkkengrej, så tjek mærket Gastrolux ud, og spar ved at købe produkterne direkte fra forhandleren af. Sauterpander m.m. er produceret med miljøet i tankerne, og det er muligt at benytte dem til at stege uden fedtstof. Hvis du vil se dette udvalg, så prøv at besøge deres hjemmeside på gastrolux.dk.

Perfekte kasseroller til saucen

Gastrolux kasseroller er også af en rigtig høj kvalitet. De egner sig specielt godt til sovse med deres hældetud, som gør det enkelt at overføre den til en sovsekande. Man behøver ikke at rense en af disse Gastrolux kasseroller med det samme, da fedt og lignende ikke brænder sig fast. Så vent blot til, at alle er færdige med at spise. Der er kælet for materialevalget og de mange flotte detaljer, hvilket gør, at Gastrolux kasseroller er foretrukket af både amatørkokke og de professionelle. Læs mere inde på gastrolux.dk, og tag også et kig på resten af deres udvalg. Der forhandles ligeledes wok, glaslåg, grill pander og meget andet.

Bedre grej i køkkenet sikrer en bedre oplevelse, når man tilbereder mad. Dette gælder både for private kokke samt uddannede kokke, der arbejder i restauranter. Gastrolux har over halvtreds års erfaring med at producere det bedste køkkengrej på markedet. Klik ind på gastrolux.dk i dag, og kig på udvalget af sauterpander, kasseroller og meget andet.