Slip for at fryse med billig luft-til-luft-varmepumpe eller solvarmeanlæg

/ Redaktionen / Hus & have

Energivenlige varmekilder har aldrig været billigere end hos DBVVS. DBVVS ligger inde med eget dansk lager af en række forskellige energivenlige varmekilder, der importeres direkte fra producenten. Den direkte import er med til at sikre de lave prisniveauer og den stensikre høje kvalitet, uanset om du mangler en luft-til-luft-varmepumpe eller et solvarmeanlæg.

DBVVS

Skøn og billig luft-til-luft-varmepumpe for rarere indeklima

En billig luft-til-luft-varmepumpe er den perfekte måde at opvarme sommerhuset, garagen, annekset eller lignende steder, hvor det ville være besværligt at installere en radiator. Den stabile temperatur, en billig luft-til-luft-varmepumpe yder, er nemlig nem at tilpasse til både større og mindre lokaler. Den største fordel ved en billig luft-til-luft-varmepumpe fra DBVVS, er dog dens effekt på dit energiforbrug. En billig luft-til-luft-varmepumpe bruger nemlig ikke særlig meget energi på at omdanne kold udeluft til varm luft indendørs. Dette reducerer dine varmeudgifter betydeligt, især hvis du vælger en smart, billig luft-til-luft-varmepumpe med fuldautomatisk drift. En billig luft-til-luft-varmepumpe som denne kan selv starte og slukke, når det pågældende lokale rammer en vis temperatur. Disse modeller kan for eksempel også nemt tilkobles din smartphone eller tablet, hvorfra du kan styre anlægget og således for eksempel ankomme til et sommerhus, der er opvarmet i forvejen. På www.dbvvs.dk kan du læse mere om de mange funktioner på de specifikke produktsider.

Udnyt solens energi med et solvarmeanlæg fra DBVVS

En anden energivenlig varmekilde, der også forhandles hos DBVVS, må så sandelig siges at være et solvarmeanlæg. Hos DBVVS fås et solvarmeanlæg i form af 6 forskellige pakker bestående af alle de dele et solvarmeanlæg har behov for. Pakkerne varierer i mængden af solpaneler, sådan at du kan få tilsendt netop den mængde, du har plads til i hjemmet eller i sommerhuset. Det smarte ved et solvarmeanlæg er, at det udnytter solens energi til at lave varmt brugsvand og radiatorvarme. At investere i et solvarmeanlæg er derfor til dig, der ønsker at gøre noget godt for miljøet, samtidigt med at du sænker din varmeregning. I mange tilfælde kan det betale sig at se et solvarmeanlæg som et supplement til en allerede eksisterende varmeløsning. På de tidspunkter, hvor solen ikke skinner særligt meget, er det nemlig vigtigt at have adgang til en mere stabil varmekilde. Fordi solvarme er en vedvarende energikilde, kan et solvarmeanlæg dog være med til at sænke udgifterne til opvarmning markant. Det eneste det kræver er mulighed for optimal placering, et centralvarmeanlæg og en godkendelse fra kommunen.

Læs mere om hvordan du kan optimere dine varmekilder på www.dbvss.dk. Her får du også altid gratis support efter køb, sådan at du får mest muligt ud af dine nye produkter.