Stevns Isolering sælger blandt andet polystyren og papiruld til isolering

/ Redaktionen / Hus & have

Er du på udkig efter en forretning, der sælger professionel isolering til alle byggeformål? Så er Stevns Isolering uden tvivl det helt rigtige sted for dig at kigge hen. Med over 20 års erfaring i byggebranchen, ved de hvad kvalitet og god service er, og du kan finde meget mere information om dem på deres hjemmeside, alt-til-isolering.dk, så tag og kig ind.

Stevns Isolering logo

Fremragende polystyren til isolering

Hos Stevs Isolering har de alt, hvad hjertet kan begære, når det gælder isolering. Dette gælder selvfølgelig også indenfor kategorien polystyren til isolering. De fleste kender nok det klassiske EPS-skumplast under navne som fx Flamingo eller Jackopor, men EPS er faktisk forkortelsen for ekspanderet polystyren, hvilket er en bestemt form for termoplast, der består af helt op til 98 pct. luft og kun 2 pct. polystyren. Polystyren til isolering er lavet af rent genbrugs-EPS og deres kugler måler ca. 1-22 mm. Når du køber polystyren til isolering, får du det bedste og mest ansvarlige isoleringsprodukt på markedet, der samtidigt kommer i et prisleje, som er langt under andre former. Når du bestiller polystyren til isolering, får du godt 18 poser pr. palle, så du nemt selv kan finde ud af, hvor mange paller du skal bruge.

Ensartet isolering med papiruld

Der findes rigtige mange gode grunde til at vælge papiruld som et isoleringsgranulat. For det første sikrer du dig, når du bruger papiruld, en ensartet isolering, der lukker af for alle sprækker, hvor varmen ellers ville sive ud. For det andet, er papiruld også med til at holde skadedyr, såsom mus og rotter væk, da de ikke vil bo i det. Derudover er papiruld brandhæmmende, så hvis skaden skulle være ude, så er papiruld ikke med til at forøge branden. Og den sidste grund, så er papiruld utroligt nemt at montere. Den papiruld, som du får hos Stevns Isolering, er produceret af overskuds- og genbrugsaviser, som består af hule cellulosefibre, der har en helt fantastisk effekt i modsætning til andre former for massive fibre. Der er altså et utal af grunde til at skifte den gamle form for isolering ud med papiruld, hvis du skal i gang med et nyt byggeprojekt. Så tag og kig ind forbi hjemmesiden og læs meget mere.