Tilbud på grills og grilludstyr som briketter og kul på www.harald-nyborg.dk

/ Redaktionen / Hus & have

Køb din grill hos Harald Nyborg. På www.harald-nyborg.dk finder du også gode tilbud på kul, briketter og grilltilbehør. Her finder du alt til den perfekte grillaften med venner, familie, naboer eller hvem ellers, du ønsker at hygge med.

Harald Nyborg

Tilbud på den nye grill

grill - Harald NyborgHarald Nyborg har flere gode grill tilbud. Vælg bl.a. mellem tøndegrills, gasgrills eller en røgegrill. Hvis du er forelsket i at tilberede godt kød og grøntsager fra sæsonen på grillen med en god marinade og andre detaljer, så har du brug for det rette udstyr, der respekterer råvarerne, du har indkøbt. Hos Harald Nyborg har de gode tilbud på alt til grillen, men til langt lavere priser end hos specialbutikker i branchen. Vi danskere er helt vilde med at grille om sommeren. En god grillmiddag forkæler smagsløg, som har været foruden opmærksomhed gennem vinteren. Med en solid grill fra Abu Garcia, Niclan eller Baker Grill er du sikret et godt fundament for en forrygende grillaften. Hvis du ikke har mod på at investere i en rigtig grill, kan du naturligvis også finde en billig engangsgrill online på www.harald-nyborg.dk. Denne type er nem at tænde op og få i gang og kan bl.a. være med til at levere en god grilloplevelse på stranden eller i parken. I den anden ende af prisskalaen finder man de avancerede gasgrills, der kan indstilles præcist efter behov, og som kan levere en førsteklasses grilloplevelse med perfekt tilberedt kød og grøntsager. Harald Nyborg sælger fra nogle af de bedste grillbrands, og hvis du leder efter yderligere besparelser på en simpel eller avanceret model, så er der nok muligheder at vælge mellem på harald-nyborg.dk. Find også tilbehøret på webshoppen.

Fyr op med kul og briketter

kul og briketter - Harald NyborgHarald Nyborg tilbyder grillkul og grillbriketter i sække på 3 kg eller 10 kg. Det er nødvendigt med ordentligt kul, når der skal tændes op. Hos Harald Nyborg finder du kul og briketter med en brændværdi på cirka 27.000 KJ fra mærket Baker Grill, der er kendt for deres kvalitetsfulde og prisstærke løsninger til grillglade mennesker med sans for kvalitet. Godt kul tilfører den karakteristiske smag, vi associerer med at grille. Sommerens kulforbrug kan hurtigt løbe op, hvis man er en ægte grillentusiast. Kiloprisen hos Harald Nyborg er presset i bund, og der er ekstra besparelser på briketter og kul, hvis du køber stort ind. Se udvalget på harald-nyborg.dk, hvor du også finder andet inden for grilltilbehør.

Det nødvendige grilltilbehør kan findes online hos Harald Nyborg

grilltilbehør - Harald NyborgKlik ind på www.harald-nyborg.dk, og se deres store udvalg af grilltilbehør. Her finder du bl.a. alubakker, Alaska tændvæske eller en bøfvender til grillen. Det er også muligt at købe en grillwok, lavasten eller en autentisk pizzaspade på Harald Nyborgs brugervenlige webshop. Grillaftenen er nemlig også en oplagt mulighed for at lave den perfekte pizza med foretrukne ingredienser. Efter en vellykket grillaften er det naturligvis nødvendigt at rengøre den ordentligt. Hos Harald Nyborg finder du forskellige typer af grillbørster til formålet. På harald-nyborg.dk kan du også købe beskyttende grillhandsker samt svampe. Hvis du har svært ved at få flammerne i gang, så tilbyder denne byggemarkedskæde også en grillstarter til formålet, ligesom du finder overtræk til din grill, der beskytter mod regn og lignende. Den perfekte grilloplevelse på en sensommeraften afhænger af forskellige faktorer. Der skal være styr på udstyret, der skal være styr på fødevarerne, og der skal naturligvis også være det rette selskab inviteret.

Harald Nyborg tilbyder alt fra gasgrills til engangsvarianter, der er med til at skabe den perfekte grillaften. Hvis du leder efter grilltilbehør som grillhandsker eller svampe, bør du klikke ind på udvalget på www.harald-nyborg.dk. Derinde finder du også briketter og kul til afbrænding i sække på 3 kg eller 10 kg. Der er en stor tradition for at grille i Danmark, men det kræver naturligvis det rette udstyr.