Tilbud på træbriketter og brændetårne - Stort udvalg

/ Redaktionen / Hus & have

Med kendskab til Havehobby.dk behøver man ikke at bekymre sig om brænde mere. Udvalget består både af brændetårne, træbriketter og løst brænde i rigtig høj kvalitet og til priser, som ligger markant under det forventede, sammenlignet med andre danske muligheder. Se de fantastiske tilbud på www.havehobby.dk, som også sælger brændekurve i gummi fra Sumatra.

Havehobby.dk

Brændetårn med forskellige træsorter hos Havehobby.dk

Køb et brændetårn online. Du vælger helt selv, om det skal være med ovntørret eller lufttørret brænde. Havehobby.dk tilbyder brændetårne med ask, birk, eg og blandet løvtræ. Bemærk også, at Havehobby.dk forhandler biobrændsel i praktiske sække, hvis dette er at foretrække. Du får gratis fragt i hele landet, når du køber brændetårne hos Havehobby.dk, som leverer til alle brofaste dele af Danmark. Sommeren er slut, og vi har allerede oplevet et markant temperaturfald efter de hede sommerdage. Før vi får set os om, så er det tid til at fyre op i pejsen eller brændeovnen. Det er en god idé at bestille brændetårne allerede nu. Hvis du bestiller lufttørret brænde, skal du være opmærksom på tørretid, og hvornår du kan tage brændet i brug. Læs mere på www.havehobby.dk, og bliv klar til vinterhalvåret.

Træbriketter tilbud - SEDI, Pini Kay m.fl.

Bestil træbriketter på tilbud hos Havehobby.dk, der leverer briketter i rigtig høj kvalitet og med en god brændværdi. Det er alt fra SEDI tørvebriketter til RUF briketter, som du kan vælge imellem. Hos Havehobby.dk får du paller med træbriketter til rigtig lave priser. I skrivende stund giver webshoppen dig en række fordelagtige tilbud på Ruf, Øko-Brik, bøgebriketter og flere typer. Hvis du tager lommeregneren frem og regner lidt på priserne, vil det hurtigt gå op for dig, at træbriketter er væsentligt billigere hos Havehobby.dk. Se de gode tilbud på briketter, og bliv klar til køligere himmelstrøg.

Brænde i bio kvalitet fås til rigtig gode priser hos Havehobby.dk, som f.eks. tilbyder brændetårne og træbriketter på tilbud. Der sælges udelukkende brændsel i topkvalitet og med fri fragt til det meste af landet.