Vinylgulve og plankegulve er begge fornuftige valg

/ Redaktionen / Hus & have

Leder du efter vinylgulve i høj kvalitet? Billige Trægulve er en webshop, der ikke kun sælger trægulve til lavpris. De pryder sig også med at have et bredt kvalitetssortiment både inden for plankegulve, lamelparket og korkgulve. Læs mere her samt på billigetraegulve.dk.

Billige Trægulve

Vinylgulve med nem montering

Der er flere rigtig gode grunde til at købe vinylgulve hos billigetraegulve.dk! En af dem er nem montering med klik-system, der gør, at alle har mulighed for at lægge deres eget vinylgulv. En stor del af den traditionelle udgift ved et nyt gulv falder hos håndværkeren. Skærer man dette led væk, så er de i forvejen store besparelser på vinylgulve hos billigetraegulve.dk endnu større.

Overvej også herregårdsplank, der er en af de mest eksklusive typer plankegulve. Laminatgulv og sildebensparket er yderligere gode muligheder inden for billige muligheder hos www.billigetraegulve.dk. Kontakt dem på 81 93 23 07 for yderligere vejledning omkring mulighederne.

 

Plankegulv i høj kvalitet hos www.billigetraegulve.dk

Se udvalget af billige plankegulve direkte online på billigetraegulve.dk, der fører et stort katalog. Der er f.eks. tilbud på rustik eg og hvid olieret lærk. Et plankegulv er noget af det mest grundlæggende til at sætte karakteren i rummet. Kigger du efter en løsning, som du også bliver glad for at se på om 1 år og 10 år? Så skal du selvfølgelig vælge kvalitet. Hos Billige Trægulve har de udelukkende valgt at føre plankegulve i topkvalitet, men langt billigere.

Man skal have lov til at søge lidt inspiration, og på billigetraegulve.dk har du rig mulighed for at bladre kataloget igennem, der byder på flotte billeder og informerende tekster. Du skal kunne forestille dig dit nye plankegulv i stuen, på soveværelset eller hvor ellers, at det skal lægges. Her kan det selvfølgelig også være en god idé at søge vejledning. Du er altid velkommen til at kontakte personalet for at få en god snak om herregårdsplank, sildebensparket m.m.