Bambusmøbler som solsenge, sofaborde og stole og skønne tallerkener i keramik fra Tine K Home

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Tine K Home er en familieejet designvirksomhed med nogle unikke produkter inden for interiør. Mærket står for en blanding af boheme, botanical living og elegant enkelthed, og resultaterne taler for sig selv. På www.tinekhome.com kan du læse mere deres møbler og interiør som fx bambusmøbler og keramik tallerkener, som også er nærmere beskrevet i artiklen her.

Tine K Home

Se bambusmøbler designet af den fynske virksomhed på www.tinekhome.com

Bambusmøbler er oppe for tiden, og Tine K Home har sat et skandinavisk præg på deres kollektion af bambusmøbler. Du finder de såkaldte daybeds eller solsenge med eller uden hynde. Tine K Home udmærker sig ved, at alle deres møbler i bambus er håndlavede, og kollektionen udvides hele tiden. Derfor giver det mening at tjekke tinekhome.com med regelmæssige mellemrum, hvis du også er forelsket i stilen. Tine K Home har en stor kærlighed for bambus, og du kan også vælge mellem bambussofaer samt stole, bænke, borde, taburetter og meget mere i bambus, som er et materiale med en rig historie inden for møbelproduktion. Bambusmøbler fra Tine K Home er et perfekt match til ethvert hjem med minimalisme og elegance i fokus.

Leder du efter den ideelle keramik tallerken?

Tine K Home er ikke blot en designvirksomhed, men de bringer også en masse nye spændende produkter fra udlandet hjem til Danmark, som udvælges på deres mange eksotiske rejser. Disse fund kan også ses på tinekhome.com. Tine K Home har en stor kategori med keramik, hvor man finder alt fra kruse og skåle til tallerkener. En keramik tallerken fra Tine K Home er naturligvis også håndlavet, hvilket der giver det unikke touch. Der er kælet for detaljerne samtidig med, at en Tine K Home keramik tallerken har bevaret enkeltheden, som kendetegner de skandinaviske designtraditioner. Hvad end du leder efter en keramik tallerken eller andet i keramik, finder du et stort og kvalitetsfuldt udvalg på designerens hjemmeside www.tinekhome.com.

Tine K Home designer keramik tallerkener, bambusmøbler og meget andet, som de også har haft æren af at implementere i mangfoldige designprojekter rundt omkring i verdenen. Se de spændende projekter i La Granja Ibiza, på Holckenhavn Slot og mange flere prestigefyldte lokationer på tinekhome.com.